Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήEOT: Νέα Διαφημιστική Εκστρατεία Εσωτερικού Τουρισμού
«Γίνε ταξιδευτής στον τόπο σου»

EOT: Νέα Διαφημιστική Εκστρατεία Εσωτερικού Τουρισμού

Την Ελλάδα, τις δυνατότητες και τις απεριόριστες επιλογές που προσφέρει σε κάθε Έλληνα πολίτη, 12 μήνες το χρόνο, προβάλει και προωθεί η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε ταξιδευτής στον τόπο σου», η νέα διαφημιστική εκστρατεία…

Την Ελλάδα, τις δυνατότητες και τις απεριόριστες επιλογές που προσφέρει σε κάθε Έλληνα πολίτη, 12 μήνες το χρόνο, προβάλει και προωθεί η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Με κεντρικό<...>μήνυμα «Γίνε ταξιδευτής στον τόπο σου», η νέα διαφημιστική εκστρατεία που επιμελήθηκε η εταιρία Bold Ogilvy, προτρέπει όλους τους Έλληνες να ανακαλύψουν τις ομορφιές, τη μαγεία και τον πλούτο της χώρας.

Ο εσωτερικός τουρισμός μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην οικονομία, αλλά και στην περιφερειακή ανάπτυξη. Η επιρροή των ταξιδιωτικών συνηθειών και επιλογών των Ελλήνων, η αύξηση της συχνότητας των μικρών αποδράσεων και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αποτελούν βασικούς στόχους της επικοινωνίας.

«Αλήθεια, έχεις πάει Ελλάδα;», ρωτάει το τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη και η οθόνη πλημμυρίζει εικόνες απίστευτης ομορφιάς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μέρη που προκαλούν τους Έλληνες να τα ανακαλύψουν και να τα ζήσουν.

«Για εμάς τους Έλληνες, η ομορφιά είναι δίπλα μας, είναι γύρω μας. Στην Ελλάδα κάθε μικρή εκδρομή μπορεί να γίνει μια μεγάλη απόδραση. Δίπλα μας, γύρω μας, όπου κι αν κοιτάξουμε είμαστε περικυκλωμένοι από εκπλήξεις και μαγικά μέρη που μπορούμε να χαρούμε, όλο το χρόνο. Ας γίνουμε λοιπόν όλοι ταξιδευτές στον τόπο μας», σημειώνει ο κ. Γιάννης Σιδέρης, δημιουργικός διευθυντής της Bold Ogilvy.

Η καμπάνια που περιλαμβάνει τηλεοπτικές ταινίες, καταχωρίσεις και ραδιοφωνικά μηνύματα, θα ολοκληρωθεί με τέσσερις επιμέρους καμπάνιες – μία για κάθε εποχή – οι οποίες εντάσσονται στη συνολική επικοινωνία του ΕΟΤ για τον εσωτερικό τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024