Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο λογότυπο για τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος
ΣΕΤΚΕ

Νέο λογότυπο για τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος

Το νέο λογότυπο της ΣΕΤΚΕ, αντανακλά σχεδιαστικά και ξεκάθαρα τη δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας ευρηματικά την απεικόνιση του κλειδιού, της σκεπής, αλλά και του λαμπερού ήλιου.

Σε επανασχεδιασμό του λογοτύπου της, μετά τη μετονομασία της, προχώρησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος – ΣΕΤΚΕ, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της επικοινωνιακής της εικόνας.

Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη ΣΕΤΚΕ, η οποία πλέον έχει ξεκάθαρο, διττό προσανατολισμό, αφενός να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης για τα μέλη της και αφετέρου να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες της.

Πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη εικόνα που θέλει να παρουσιάσει, το νέο λογότυπο της ΣΕΤΚΕ, αντανακλά σχεδιαστικά και ξεκάθαρα τη δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας ευρηματικά την απεικόνιση του κλειδιού, της σκεπής, αλλά και του λαμπερού ήλιου.

Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου απεικονίζει τη θέση και τον ρόλο της Συνομοσπονδίας στο σύγχρονο, τουριστικό γίγνεσθαι για τις επιχειρήσεις-μέλη της και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Στόχος της είναι η αναβάθμιση και η εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν, με απώτερο σκοπό να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του σύγχρονου ταξιδιώτη.


Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024