Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε ΟΛΠ – ΟΛΘ με νέα 48ωρη απεργία
Λιμένες

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε ΟΛΠ – ΟΛΘ με νέα 48ωρη απεργία

Τα μέλη της ΟΜΥΛΕ, αποφάσισαν χθες τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης με νέα 48ωρη απεργία.

Το Δ.Σ της ΟΜΥΛΕ (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος) αξιοποιώντας την μαζική συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων στον ΟΛΠ, συναντήθηκε με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα. Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν επιστολή προς την ΟΜ.Υ.Λ.Ε όπου αναφέρεται σε δύο σημεία:

1. Γενικός Κανονισμός Προσωπικού, στο οποίο αναφέρει ότι θα υπάρξει στην Βουλή αποσαφήνιση, ώστε με νομοθετική βεβαιότητα η “αντικατάσταση’ να αποτελεί αναγκαίο συνεπαγόμενο της “κατάργησης”.
2. Μετατάξεις: Αναμένεται οριστική νομοθετική διατύπωση θέτοντας συγκεκριμένα σημεία.

“Το Δ/Σ ΟΜΥΛΕ σε συνεδρίαση, προχώρησε σε μια πρώτη αξιολόγηση λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Τα ζητήματα που διακυβεύονται είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Ο μεγαλειώδης αυτός αγώνας των εργαζομένων είναι νικηφόρος, που από την φύση του και τα χαρακτηριστικά οφείλει να έχει την αυθεντική βούληση των εργαζομένων που στήριξαν τον αγώνα αυτόν”, επισημαίνει η ΟΜΥΛΕ.

“Συνεχίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση στα πλαίσια των 48ωρων κινητοποιήσεων της ΟΜΥΛΕ στον ΟΛΠ και ΟΛΘ”.

Σήμερα η ΟΜΥΛΕ έχει καλέσει τους εργαζόμενους σε ενημερωτική συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ, όπου θα συνεδριάσει, προκειμένου να λάβει οριστικές αποφάσεις

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024