Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο νέο ξενοδοχείο Pale Hall στην Ουαλία, μέλος των Small Luxury Hotels of the World
Ξενοδοχεία

Το νέο ξενοδοχείο Pale Hall στην Ουαλία, μέλος των Small Luxury Hotels of the World

Το Palé Hall είναι το πρώτο ξενοδοχείο SLH στην Ουαλία. Πρόκειται για μια παραδοσιακή κατοικία που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και βρίσκεται στις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Snowdonia στη βόρεια Ουαλία.

Τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) καλωσορίζουν στη συλλογή τους από μοναδικά, ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, το country house Palé Hall. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο SLH στην Ουαλία και το 34ο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Palé Hall ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κατοικία που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και βρίσκεται στις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Snowdonia στη βόρεια Ουαλία. Χτίστηκε το 1871 από τον Henry Robertson, γνωστό μηχανικό τρένων. Το εν λόγω αρχοντικό έχει φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Winston Churchill και η Βασίλισσα Βικτώρια. Οι νέοι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Alan και Angela Harper, έχουν αναπαλαιώσει τα 18 δωμάτια και σουίτες του οικήματος δίνοντας σε κάθε ένα από αυτά τη δική του ταυτότητα και στυλ χρησιμοποιώντας έπιπλα Zoffany και υφάσματα William Morris. Κάθε δωμάτιο προσφέρει μοναδική θέα στη γραφική Ουαλία, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν βόλτες στην εξοχή με σημείο αφετηρίας την προνομιακή θέση στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Ο δημοφιλής Βρετανός σεφ, Michael Caines, συνεργάζεται με το Palé Hall φέρνοντας την πολύτιμη εμπειρία του στον τομέα της εστίασης και ανεβάζοντας πολύ τον γαστρονομικό πήχη εντός του ξενοδοχείου. Ο επικεφαλής σεφ είναι ο Gareth Stevenson, που ήταν επίσης executive chef στο Abode στο Chester και έχει εργαστεί και στο Maze του Gordon Ramsay, καθώς και με τον Caines στο Gidleigh Park. Τα τρία dining areas του ξενοδοχείου – το επιβλητικό Henry Robertson, το βενετσιάνικης έμπνευσης dining room και το πιο φιλόξενο Library- σερβίρουν πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό τσάι και δείπνο, το καθένα με μια ξεχωριστή αισθητική.

Ο Daniel Luddington, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ανάπτυξης στα Small Luxury Hotels of the World λέει σχετικά: “Tο Palé Hall είναι συμβατό με όλα τα στοιχεία για τα οποία είναι υπερήφανα τα SLH: οι ιδιοκτήτες του, ανεξάρτητα πνεύματα, έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους για να δημιουργήσουν το ξενοδοχείο των ονείρων τους. Η πλούσια ιστορία του ξενοδοχείου, οι παθιασμένοι ιδιοκτήτες του και το εκπληκτικό σκηνικό της Snowdonia δίνουν συνολικά μια συναρπαστική εμπειρία. Το Palé Hall είναι ένα πραγματικό στολίδι της Ουαλίας και ανυπομονούμε ιδιαίτερα για την προώθηση του”.

Οι Alan και Angie Harper, ιδιοκτήτες του Palé Hall, λένε: “Τα μικρά και ανεξάρτητα πολυτελή ξενοδοχεία που διατηρούν τον δικό τους χαρακτήρα, είναι η ειδικότητά των Small Luxury Hotels και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το Palé Hall ταιριάζει απόλυτα στο portfolio τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024