Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓευσιγνωσία κρητικών εδεσμάτων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι
Εκθέσεις

Γευσιγνωσία κρητικών εδεσμάτων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι

Ο διάσημος Eλληνογάλλος σεφ Andreas Mavrommatis με την ομάδα του δημιούργησε μεζέδες από κρητικά προϊόντα -προσφορά κρητικών επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- που συνοδεύθηκαν από κρασιά των μελών του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης και προσφέρθηκαν σε πάνω από 500 επισκέπτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016, στο Παρίσι, καθώς και η εκδήλωση γευσιγνωσίας Κρητικών εδεσμάτων.

Ο διάσημος Eλληνογάλλος σεφ Andreas Mavrommatis με την ομάδα του δημιούργησε μεζέδες από κρητικά αλλαντικά, τυριά, ελαιόλαδο και παξιμάδια, -προσφορά κρητικών επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- οι οποίοι συνοδεύτηκαν από κρασιά των μελών του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης και προσφέρθηκαν σε περισσότερους από 500 επισκέπτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

“Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κλάδο Τροφίμων – Ποτών παγκοσμίως και η συμμετοχή μας σε αυτή, δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές για τα kρητικά προϊόντα” αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ενθαρρύνοντας και άλλες επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις για να γνωρίσουν τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους.    

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου –μέλος του Enterprise Europe Network– στηρίζει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών του σε αξιόλογες εκθέσεις, ενισχύοντας την προσπάθεια εξωστρέφειάς τους και εργάζεται, μεταξύ άλλων, για τη σύνδεση προσφοράς και ζήτησης προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024