Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των ΑΣΤΕ Κρήτης και Ρόδου
Τουριστική εκπαίδευση

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των ΑΣΤΕ Κρήτης και Ρόδου

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου σχετικά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος ΔΣ του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με συμμετοχή της γενικού γραμματέα Τουρισμού κας Ευρυδίκης Κουρνέτα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετείχαν αρμόδια στελέχη για θέματα των ΑΣΤΕ. Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου σχετικά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση εργασίας, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την επεξεργασία – εφαρμογή τους από το υπουργείο, να συνεχιστεί η συνεργασία έχοντας κοινό σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των Σχολών.

Η κα Κουντουρά δεσμεύτηκε προσωπικά να επισκεφθεί τις Σχολές μέχρι τον Μάρτιο του 2017, ώστε να έχει προσωπική άποψη για την κατάσταση τους, να δει από κοντά τα προβλήματα τους και να προβεί στην επίλυση τους σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό τους.

“Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΑΣΤΕ, προσδοκούμε οι Σχολές μας να είναι παγκόσμια ανταγωνίσιμες, οπωσδήποτε ενταγμένες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στυλοβάτες και καθοδηγητές στην ελληνική τουριστική εκπαίδευση με κατευθύνσεις διεθνώς αποδεκτές, τέλος αντιπροσωπευτικές των κοινωνιών στις οποίες βρίσκονται και άξιες της ιστορίας τους. Κλείνοντας δηλώνουμε πως περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις δεσμεύσεις – υποσχέσεις τις Υπουργού να γίνουν πραγματικότητα”, δήλωσαν τα μέλη του Συλλόγου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024