Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΌλα τα τουριστικά βλέματα στραμμένα στο Ντουμπάι για την Arabian Travel Market
Εκθέσεις

Όλα τα τουριστικά βλέματα στραμμένα στο Ντουμπάι για την Arabian Travel Market

Περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από 152 διαφοερτικές χώρες αναμένεται να παρευρεθούν στο Ντουμπάι καθ΄όλη τη διάρκεια της 4ήμερης έκθεσης.

Επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρη τη βιομηχανία παγκοσμίως θα κατεβούν στο Ντουμπάι σήμερα (Δευτέρα 24 Απριλίου) για την εκκίνηση της Arabian Travel Market (ΑΤΜ) 2017, της κορυφαίας έκθεσης για την ταξιδιωτική βιομηχανία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
 
Ο Simon Press, ανώτερος εκθεσιακός διευθυντής της ATM, δήλωσε: “Έχουμε επισκέπτες που έχουν εγγραφεί από όλες τις γωνιές του πλανήτη και όλη την τουριστική βιομηχανία για να παρευρεθούν στη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει στην 24ετή ιστορία της έκθεσης.
 
“Η ανάπτυξη της ATM 2017 αποτελεί πειστήριο για την έντονη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία εδώ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Δεν είναι μυστικό ότι η ανάπτυξη που παρατηρούμε πως υπάρχει στην βιομηχανία ωθείται από οραματικά διεθνή πλάνα και από ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον. Με μια σειρά από μεγάλα γεγονότα που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Expo 2020, αυτή η ανάπτυξη θα συνεχιστεί αναμφίβολα.”
 
Μετά την επιτυχία της έκθεσης το 2016, όπου περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων 30.000 εμπορικών επισκεπτών, έκλεισαν συμφωνίες ύψους 2.5 δις δολαρίων, αναμένεται ότι η ATM 2017 θα δεχτεί πάνω από 2.600 επιβεβαιωμένους εκθέτες σε 65 εθνικά περίπτερα – με 100 εκθέτες να δίνουν το παρόν για πρώτη φορά. Η έκθεση θα επεκταθεί και σε μια επιπλέον αίθουσα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη ζήτηση.
 
Η ATM 2017, που θα διεξαχθεί ως την Πέμπτη 27 Απριλίου, θα εξετάσει τις τελευταίες τάσεις του βιωματικού ταξιδιού στην τουριστική βιομηχανία ως κύριο θέμα και θα διαθέτει τέσσερις ημέρες επιχειρηματικών ευκαιριών δικτύωσης, διορατικών σεμιναρίων και υπουργικών συναντήσεων στο Dubai World Trade Center.
 
Εκτός από την έκθεση, η ATM 2017 θα προσφέρει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων.
 
Ο Press πρόσθεσε: “Με το Expo 2020 μόνο τρία χρόνια μακριά, βλέπουμε δεκάδες φιλόδοξα σχέδια να ανακοινώνονται σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από αεροδρόμια μέχρι πόλεις εντός πόλεων, η χώρα έχει ένα masterplan για ανάπτυξη και πρόοδο, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου 160.000 ξενοδοχειακών δωματίων, και είναι ζωτικής σημασίας τέτοια σχέδια να συζητούνται σε φόρουμ, όπως το ATM Global Stage 2017.”
 
Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, η ILTM Arabia θα κάνει το ντεμπούτο της με μία σειρά από ραντεβού μόνο με πρόσκληση μεταξύ προμηθευτών προϊόντων πολυτελείας και προορισμών από όλο τον κόσμο.
 
Η παγκόσμια μουσουλμανική ταξιδιωτική αγορά αποτιμήθηκε στα 151 δις δολάρια το 2015, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 10% της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και, μέχρι το 2021, η αξία αυτή αναμένεται να ανέλθει στα 243 δις δολάρια. Η Global Halal Tourism Summit θα διερευνήσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν και τον τρόπο με τον οποίο η ταξιδιωτική βιομηχανία μπορεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024