Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιήμερα ευεξίας και αναζωογόνησης στα νέα πολυτελή ξενοδοχεία Wyndham και Ramada στο Λουτράκι
Ξενοδοχεία

Διήμερα ευεξίας και αναζωογόνησης στα νέα πολυτελή ξενοδοχεία Wyndham και Ramada στο Λουτράκι

Τα ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort λειτουργούν υπό τη διοίκηση της Zeus International.

Τα νέα πολυτελή ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, σε συνεργασία με το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι “Body in Balance”, θα προσφέρουν φέτος το καλοκαίρι στους επισκέπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος μοναδικά διήμερα πακέτα ευεξίας και αναζωογόνησης από καταξιωμένες διεθνείς wellness trainers. Μέσω ειδικών προγραμμάτων αεροβικής γυμναστικής, yoga και pilates οι ειδικοί θα αποκαλύψουν τα μυστικά της απαλλαγής από το στρες και της κατάκτησης της σωματικής και  πνευματικής υγείας.

Η παγκοσμίου φήμης yoga trainer Maya Fiennes, στις 5 και 6 Ιουνίου θα βοηθάει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στην ενεργοποίηση του νευρικού τους συστήματος και της εσωτερικής τους ενέργειας,  μέσω της Kundalini Yoga, με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παράλληλα, η καταξιωμένη Caroline Sandry θα προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων pilates για σωστή εκγύμναση του σώματος και απαλλαγή από το στρες, στις 13 και 14 Ιουλίου.


Wyndham Loutraki Poseidon Resort.

Η Sybile Gebhardt, ειδική στην Hatha & Nutrition Yoga, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου έχει την λύση για εύκολο ύπνο, απαλλαγή από σωματικούς πόνους και βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος, ενώ η διάσημη στο Λονδίνο Esmee Gummer, μέσω ειδικών προγραμμάτων αεροβικής άσκησης, στις 14 και 15 Οκτωβρίου θα δείξει τον τρόπο για τη βελτίωση του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος, τη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα και τη γενικότερη υγεία και ευεξία.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, τα οποία λειτουργούν υπό τη διοίκηση της Zeus International, προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής για εκείνες τις μέρες όπου η συμμετοχή στα wellness sessions προσφέρεται εντελώς δωρεάν, καθώς επίσης παρέχεται και 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες μασάζ στο Aegeo Spa του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στη φωτογραφία, το Ramada Loutraki Poseidon Resort.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024