Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτρατηγική συνεργασία FedHATTA – Safe Water Sports – North Events
FedHATTA

Στρατηγική συνεργασία FedHATTA – Safe Water Sports – North Events

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι να διαδοθεί η πληροφόρηση της Safe Water Sports, ώστε να φθάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό αποδεκτών, που δεν είναι άλλοι από τους ταξιδιώτες.

Σε νέα, στρατηγική συνεργασία με την κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, προχώρησαν σήμερα η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος, FedHATTA και η North Events, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ταξιδιωτικού κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και ιδιαίτερα με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων. 
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τίθεται υπό την αιγίδα της FedHATTA το έργο της Safe Water Sports, η οποία είναι ήδη συνεργάτης της πλατφόρμας ΔΩΔΕΚΑ.
Αντικείμενο της συνεργασίας είναι να διαδοθεί η πληροφόρηση της Safe Water Sports, ώστε να φθάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό αποδεκτών, που δεν είναι άλλοι από τους ταξιδιώτες.
Το μήνυμα καθώς και πληροφόρηση για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ θα μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ, το δίκτυο των ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεών της FedHATTA, αλλά και μέσα από όλες τις εκθέσεις και τις διοργανώσεις του εξωτερικού στις οποίες θα μετέχει η Ομοσπονδία και ο HATTA.
Επιπλέον, πληροφόρηση της Safe Water Sports θα παρουσιάζεται και στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που διοργανώνει η North Events, για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Σουηδία, η Πολωνία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Δανία και οι ΗΠΑ.
Στη φωτογραφία: Από αριστερά | Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος της Safe Water Sports, κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης, ο CEO της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης και ο Marketing Manager της Safe Water Sports, κ. Άκης Γκίκας
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024