Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτήριξη τουριστικών και αρχιτεκτονικών δράσεων από το 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Στήριξη τουριστικών και αρχιτεκτονικών δράσεων από το 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show στηρίζει και προτείνει το 2o Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο, καθώς και το διεθνές συνέδριο 'Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς', στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός, στη Σαντορίνη.

Το 100% Hotel Show,έχει αποδείξει την πρόθεσή του να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, τόσο με την ανοιχτή του στάση προς όλους τους εμπλεκόμενους όσο και με τη δυναμική κίνηση εξωστρέφειας, Greeks Teach Hospitality. Στο πλαίσιο αυτό, η διοργάνωση γίνεται από φέτος έμπρακτος υποστηρικτής και τρίτων ενεργειών σχετικών με τον τουριστικό, ξενοδοχειακό και αρχιτεκτονικό κλάδο, συμβάλλοντας στην επικοινωνία τους προς την αγορά.

Το 100% Hotel Show στηρίζει και προτείνει το 2o Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο. Η αρχιτεκτονική αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της τουριστικής ανάπτυξης και το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου, συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση του τουριστικού και αρχιτεκτονικού κλάδου.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, όπως:

  • Zaha Hadid Architects (Aγγλία): Θα μιλήσουν οι κ.κ. Δημήτρης Κολώνης και Ζέττα Κοτσιώνη,
  • UNStudio (Ολλανδία): Θα μιλήσει η κα Μαριάνθη Τατάρη,
  • ΜKV Design (Αγγλία): Θα μιλήσει η κα Μαρία Βαφειάδη,
  • Έχει προσκληθεί επίσης και το επιμελητικό γραφείο Double Decker (Αγγλία): Θα μιλήσουν οι συνιδρυτές του κ.κ. Mελίτα Σκαμνάκη και Willhelm Finger (που συνεργάζονται με το Design Museum of London, την Ηyatt κ.ά), για τη “Σχέση Αρχιτεκτονικής, Design και Τέχνης στα ξενοδοχεία”.

Ακόμη, το 100% Hotel Show είναι υποστηρικτής του Διεθνούς Συνεδρίου “Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Οκτωβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός, στο Φηροστεφάνι.

Το Συνέδριο Τουρισμού της Σαντορίνης έχει ως στόχο την κάλυψη της αυξανόμενης ανάγκης εστίασης στον  ανθρώπινο παράγοντα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη του τουρισμού και η απαραίτητη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Επιδιώκει επίσης να εντοπίσει τους παράγοντες της διαδικτυακής διανομής και να εξετάσει τις σχέσεις μεταξύ τους, καθώς και να μελετήσει τη νέα τάση για αειφορία από μια διαφορετική οπτική γωνία. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν εργαλεία, ανάγκες, στρατηγικές, καθώς και οι πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις.

Το συνέδριο διοργανώνεται με την επιστημονική συνεργασία του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Ball State University/Management Department της Αμερικής και του South Australia University και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024