Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο ξενοδοχείο από τον Όμιλο MarBella στην Κέρκυρα
Ξενοδοχεία

Νέο ξενοδοχείο από τον Όμιλο MarBella στην Κέρκυρα

Η νέα προσθήκη στην 'οικογένεια' MarBella Hotels, το MarBella Nido Suite Hotel & Villas πρόκειται να ανοίξει στις 5 Μαΐου 2018 στο νησί της Κέρκυρας.

Χτισμένο δίπλα στην άλλη ξενοδοχειακή μονάδα, MarBella Corfu Hotel, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών, και πολύ κοντά στο διάσημο κτήμα Ζαβιτσιάνου, θα ανοίξουν τις πόρτες τους οι νέες σουίτες του MarBella Nido. Το MarBella Nido, εμπνευσμένο από την τριπλή πολιτιστική “κληρονομιά” της Κέρκυρας (βρετανική, γαλλική και ιταλική) τόσο στην αρχιτεκτονική όσο και στο σχεδιασμό του ξενοδοχείου, συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με την απλότητα του μοντέρνου σχεδιασμού, προσφέροντας μια αυθεντική τοπική εμπειρία.

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό πίσω από το MarBella Nido ήταν να αναπαραστήσει πιστά την αίσθηση και την ατμόσφαιρα ενός χωριού των αρχών του 20ού αιώνα, με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που προέρχονται από την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας. Σχεδιασμένο από την αρχτεκτονικη΄ομάδα M-Agiostratis, το στυλ αντικατοπτρίζει τη βενετσιάνικη κληρονομιά του νησιού με τα πολυώροφα κτίρια και τις συνεχείς καμάρες, όπως μια παραδοσιακή βενετσιάνικη λότζια. Επηρεασμένα από την γενική αίσθηση του χωριού, τα δωμάτια είναι διάσπαρτα σε μικρά οικιστικά κτίρια με αυλές, πλήθος πορτών και γραφικά σοκάκια, που δεν εμποδίζουν τη θέα στα νερά της Μεσογείου.

Ακόμη, δόθηκε προσοχή σε όλες τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, οι οποίες περιλαμβάνουν παραδοσιακά γαλλικά κιγκλιδώματα και βενετσιάνικα χρώματα με βαση τον ασβέστη.

Το MarBella Nido θα προσφέρει 70 junior σουίτες, deluxe  σουίτες και deluxe βίλες με θέα στα νερά του Ιονίου. Όλες οι σουίτες και οι βίλες θα είναι σύγχρονου σχεδιασμού με ουδέτερους τόνους, ενώ και η επίπλωση θα συνδυάζεται με την τοπική αισθητική της Κέρκυρας.

Οι βίλες του MarBella Nido προσφέρουν ιδιωτικότητα σε μια έκταση 120 τ.μ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται βίλες 50 τ.μ. εσωτερικού και 70 τ.μ. υπαίθριου χώρου, με ένα μείγμα χειροποίητων και μοντέρνων επίπλων και ιδιωτική πισίνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024