Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος γενικός διευθυντής στο Grace Santorini
Ξενοδοχεία

Νέος γενικός διευθυντής στο Grace Santorini

Η συνεργασία του κ. Γεώργιου Βλαχόπουλου με το Grace Santorini ξεκίνησε στις 11 Απριλίου. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του φέτος από τις 15 Απριλίου.

Ο όμιλος Grace Hotels ανακοινώνει ο κ. Γεώργιος Βλαχόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Grace Santorini, με στόχο τη διατήρηση και την ενίσχυση του ήδη υψηλού επιπέδου φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, ο κ. Βλαχόπουλος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί επιτυχημένα με το ξενοδοχείο Radisson Blue Park στην Αθήνα και το Aqua Blu Boutique Hotel & Spa στην Κω, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει από αντίστοιχα σημαντικές ηγετικές θέσεις, σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η διαχρονική του πορεία είναι ενδεικτική της συνεισφοράς του στην επίτευξη υψηλών στόχων αλλά και τη διεθνή αναγνώριση των καταλυμάτων που έχει κατά καιρούς εκπροσωπήσει.

Ο κ. Βλαχόπουλος είναι κάτοχος HND in Hotel Business Administration από το IHTTI School of Hotel Management στην Ελβετία, αλλά και MA in International Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο του Birmingham, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει ολοκληρώσει το General Managers Program του Πανεπιστημίου Cornell στις ΗΠΑ.

Η συνεργασία του κ. Βλαχόπουλου με το Grace Santorini ξεκίνησε στις 11 Απριλίου. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του φέτος από τις 15 Απριλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024