Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTo ξενοδοχείο MarBella Nido παρουσιάζει το νέο του Αποκλειστικό Μενού Γευσιγνωσίας για το 2018
Γαστρονομία

To ξενοδοχείο MarBella Nido παρουσιάζει το νέο του Αποκλειστικό Μενού Γευσιγνωσίας για το 2018

Σχεδιασμένο από τους σεφ του εστιατορίου 'Funky Gourmet', Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο.

Το νέο ξενοδοχείο MarBella Nido ανακοινώνει τη νέα του συνεργασία με τους βραβευμένους, με δύο Αστέρια Michelin, σεφ, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο. Oι ιδιοφυΐες που κρύβονται πίσω από το εστιατόριο Funky Gourmet στην Αθήνα, η Γεωργιάννα και ο Νίκος, δημιούργησαν ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας για το εστιατόριο Apaggio του MarBella Nido.

Παρουσιάζοντας παραδοσιακά ελληνικά πιάτα χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά, σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές και ενδιαφέρουσα παρουσιάση, προετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία fine-dining, με νότες θεατρικότητας και καινοτομίας.

Νέο Αποκλειστικό Μενού Γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Apaggio
Προσφέροντας αυθεντική κερκυραϊκή κουζίνα, σε συνδυασμό με το ξεχωριστό, πρωτοποριακό γαστρονομικό στυλ τους, οι βραβευμένοι σεφ Γεωργιάννα και Νίκος δημιούργησαν ένα νέο και μοναδικό μενού γευσιγνωσίας. Ξεκινώντας με ένα χαρακτηριστικό πιάτο, το Αpaggio Ντολμαδάκι θα αντικαταστήσει το κοινό ρολάκι ρυζιού με ένα από κινόα, αυγό και λεμόνι τυλιγμένο με ένα πολύ λεπτό και τραγανό αμπελόφυλλο. Η Σαλάτα με Αγριολάχανα αποτελείται από χόρτα εποχής και μαρούλι τύπου “little gem” με πέστο βασιλικού και σάλτσα με τυρί κρέμα. Συνεχίζοντας οι πελάτες θα δοκιμάσουν την παραδοσιακή κερκυραική παστιτσάδα, με σιγομαγειρεμένο μπούτι κοτόπουλου και σάλτσα με τη μυστική συνταγή της γιαγιάς, καθώς και τσιλίχουρδα αρνιού φρικασέ. Για να ολοκληρωθεί το γαστρονομικό αυτό ταξίδι, το citrus curd θα σερβιρεται με μαρέγκα πορτοκαλιού και σορμπέ κουμκουάτ. Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα χωνευτικό ποτό από το κελάρι του MarBella Nido, συνοδευόμενο από λιχουδιές.

Σχεδιασμένο από τους βραβευμένους σεφ, το μενού γευσιγνωσίας θα υλοποιείται από την ομάδα του Nido, τους σεφ Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Χρήστο Αλαμάνο. Οι πελάτες στο Apaggio θα μπορούν επίσης να απολαύσουν επιπλέον παραδοσιακά πιάτα κερκυραϊκής κουζίνας από το a la carte μενού που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Nido, όπως το Tαρτάρ αυκομαΐδας, entrecote βόειο κρέας με κερκυραϊκά σύκα, καθώς και την κλασική κερκυραϊκή σούπα με ψάρι μπουρδέτο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024