Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔύο νέα κρουαζιερόπλοια παραγγέλνει η Oceania Cruises
Κρουαζιέρα

Δύο νέα κρουαζιερόπλοια παραγγέλνει η Oceania Cruises

Η Oceania Cruises της αμερικανικής Norwegian Cruise Line υπέγραψε για την κατασκευή δύο νέο κρουαζιεροπλοίων που θα παραδοθούν το 2022 και 2025, αξίας πάνω από 1 δισ. ευρώ.

Η εταιρία Fincantieri και ο αμερικανικός όμιλος Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. υπέγραψαν σύμβαση για την κατασκευή δύο κρουαζιερόπλοιων νέας γενιάς που θα κυκλοφορήσουν υπό το εμπορικό σήμα Oceania Cruises με προγραμματισμένη παράδοση το 2022 και το 2025, ξεκινώντας έτσι μια νέα σειρά κρουαζιεροπλοίων την “Allura-Class”. Η συμφωνία έχει συνολική αξία άνω του 1 δισ ευρώ.

Με 67.000 τόνους και την ικανότητα φιλοξενίας περίπου 1.200 επιβατών, τα κρουαζιερόπλοια αυτά αυτές θα είναι οι νέες ναυαρχίδες του μελλοντικού στόλου της Oceania Cruises, για τις οποίες ο Όμιλος είχε κατασκευάσει το 2011 και το 2012 αντίστοιχα το “Marina” και το “Riviera” στο Sestri Ponente (Γένοβα).

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τον στόλο της Oceania Cruises με τα νέα πλοία της σειράς Allura-Class για να καλύψουμε την μεγάλη ζήτηση για διακοπές κρουαζιέρας με γαστρονομία και προορισμό σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Frank Del Rio, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

“Αυτή η νέα κατηγορία πλοίων θα αυξήσει περαιτέρω την εμπειρία, η οποία φυσικά είναι ήδη σε υψηλά επίπεδα, που προσφέρει η Oceania Cruises στους πελάτες της, και θα ενισχύσει σημαντικά τη ζήτηση τόσο από τους νέους όσο και από τους πιστούς πελάτες μας, γεγονός βέβαια που θα οδηγήσει τελικά σε περαιτέρω αποδόσεις για τους μετόχους».

“Αυτό το νέο επιτυχημένο πρόγραμμα για τις κρουαζιέρες της Oceania είναι μια ακόμη απόδειξη της ικανότητάς μας να κεφαλαιοποιούμε την καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, μια ικανότητα που μας διακρίνει στον κόσμο”, δήλωσε ο Giuseppe Bono, Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024