Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΈρχεται η 3η Greek Travel Show Athens (12-14 Απριλίου) στο Helexpo Maroussi
Εκθέσεις

Έρχεται η 3η Greek Travel Show Athens (12-14 Απριλίου) στο Helexpo Maroussi

Στη φετινή έκθεση θα συμμετέχει και το σήμα πιστοποίησης 'Bike Friendly Hotel', προβάλλοντας τα ξενοδοχεία που είναι φιλικά προς τον ποδηλάτη.

Η 3η έκθεση τουριστικών προορισμών και διακοπών, Greek Travel Show Athens, θα διοργανωθεί 12-14 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

H έκθεση Greek Travel Show θα προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές τους.

Η συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως επίσης περιφερειών και δήμων, θα δώσουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επισκέπτες φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

Φέτος θα λειτουργήσει παράλληλα το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ευ ζην, φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας.

Επισημαίνεται ότι στη φετινή έκθεση θα συμμετέχει και το σήμα πιστοποίησης “Bike Friendly Hotel“, προβάλλοντας τα ξενοδοχεία που είναι φιλικά προς τον ποδηλάτη. Το σήμα έχει πιστοποιήσει πάνω από 50 ξενοδοχεία τα τελευταία τρία χρόνια, που καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια και όλο το φάσμα των καταλυμμάτων.

Οι δύο διοργανώσεις, Greek Travel Show Athens και Healthy Life Festival, θα συνθέσουν ένα πολυγεγονός εκθεσιακού (Β2Β) και φεστιβαλικού χαρακτήρα (Β2C), που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια, τα οποία θα συμβάλλουν στην προβολή της διοργάνωσης από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και στην επισκεψιμότητα και την συμμετοχή από το ευρύτερο κοινό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024