Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΈκκληση από τη Σαντορίνη για κατολίσθηση σε δρόμο – Ασφαλής η διέλευση
Περιφέρεια

Έκκληση από τη Σαντορίνη για κατολίσθηση σε δρόμο – Ασφαλής η διέλευση

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαντορίνης, κ. Αντώνης Σιγάλας μίλησε στον ΣΚΑΪ για την πρόσφατη κατολίσθηση βράχων σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού και εξήγησε ότι αν και είναι ασφαλές για κατοίκους και επισκέπτες θα πρέπει να ενδιαφερθούν τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.

Έκκληση στο υπουργείο Υποδομών να επισκεφθεί τη Σαντορίνη απευθύνει μέσω του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος Δήμαρχος του νησιού Αντώνης Σιγάλας. Αφορμή η πρόσφατη κατολίσθηση βράχων σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού.
 
Ο κ. Σιγάλας υπογράμμισε ότι οι προσβάσεις είναι ασφαλείς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αλλά τόνισε ότι πρέπει να ενδιαφερθούν τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.
 
Έκανε μάλιστα γνωστό ότι μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε το λιμάνι στις 10 Απριλίου με το δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να δουν τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έκαναν επί τρεις μέρες ο υπουργός δεν τους δέχτηκε και είδαν μόνο ορισμένους διευθυντές τμημάτων. 
 
Σχολίασε μάλιστα πως μέχρι στιγμής το μόνο υπουργείο που ενδιαφέρεται για τη Σαντορίνη είναι το υπουργείο Οικονομικών.
 
Ο κ. Σιγάλας σημείωσε πως η Σαντορίνη, παρόλο που αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, δεν έχει ακόμα ένα διευρωπαϊκό λιμάνι.
 
Τόνισε τέλος πως το σχέδιο της παράταξης του θα είναι να απαγορευθεί η πρόσβαση των λεωφορείων και αυτοκίνητων στην Οία και τα οχήματα θα σταθμεύουν σε κοντινούς χώρους, οι επισκέπτες θα εξυπηρετούνται από τη δημοτική συγκοινωνία, προκειμένου να μην υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στον παραδοσιακό οικισμό.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024