Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓρηγόρης Τάσιος, άλλος ένας άνθρωπος του τουρισμού συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές
Τουριστική πολιτική

Γρηγόρης Τάσιος, άλλος ένας άνθρωπος του τουρισμού συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές

Πρώτος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του κ. Γρηγόρη Τάσιου είναι τα Νέα Μουδανιά.


Υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ, “κατεβαίνει” ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων & Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και γενικός γραμματέας της ΠΟΞ. “Είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση να είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να ξημερώσει μια πιο φωτεινή μέρα και στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική”, αναφέρει ο κ. Τάσιος. “Η ζωή μου είναι η Χαλκιδική. Είμαι ένας από σας. Ξέρετε πως η φωνή μου είναι η δική σας φωνή. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης στον τόπο μας, με οφέλη για όλους. Ανάμεσα στο χθες και στο αύριο έχουμε επιλογή. Δυνατή επιλογή για τη Χαλκιδική!”.

Ήδη ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, κ. Μανώλη Καρρά. Τέσσερα σημαντικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των δράσεων του Δήμου Νέας Προποντίδας και συζητήθηκαν κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο στα Νέα Μουδανιά, τον πρώτο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας.

Το θέμα της προσβασιμότητας σε μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής, όπως για παράδειγμα το Σπήλαιο των Πετραλώνων, που απαιτεί νέες οδικές συνδέσεις, η ανάγκη για τη δημιουργία προαστιακού σιδηρόδρομου που θα συνδέει το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης με τα Νέα Μουδανιά, το Φράγμα Χαβρία και η ανάγκη το δίκτυο που θα δημιουργηθεί να περάσει από τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τέλος η δυνατότητα που δίνει ο ορισμός του αιγιαλού, προκειμένου να προχωρήσουν μια σειρά έργων, όπως αυτά για τη διάβρωση των ακτών, αλλά και οι αναπλάσεις του παραλιακού μετώπου, τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συζήτηση.

Ο κ. Καρράς χαιρέτισε την υποψηφιότητα του κ. Τάσιου, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε να ενημερωθεί διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Νέας Προποντίδας και επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη. Ο κ. Τάσιος επισκέφθηκε επίσης τη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών και συνομίλησε με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι του περιέγραψαν την ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εξαιτίας της υπερφορολόγησης. Του ζήτησαν δε, εφόσον εκλεγεί, να αγωνιστεί για την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και να βρεθεί δίπλα στον μικρό παραγωγό.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ περπάτησε τέλος και στους εμπορικούς δρόμους των Νέων Μουδανιών, όπου άκουσε τα παράπονα των καταστηματαρχών για την κατάσταση της αγοράς. Όπως του μετέφεραν οι έμποροι, ο τζίρος των καταστημάτων στην περιοχή έχει υποχωρήσει τα τελευταία χρόνια κατά 70%, η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει συρρικνωθεί και οι επαγγελματίες καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να επιβιώσουν.

Οι επόμενοι σταθμοί της σημερινής περιοδείας του κ. Τάσιου είναι οι εξής: Άγιος Παντελεήμων στις 18:00, Νέα Τένεδος στις 18:45, Ζωγράφου στις 19:30, Διονυσίου στις 20:30 και Νέα Τρίγλια στις 21:15.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024