Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Αμοργού από τα 'γυρίσματα' ταινίας ευρωπαϊκής παραγωγής
Κινηματογραφικός τουρισμός

Προβολή της Αμοργού από τα 'γυρίσματα' ταινίας ευρωπαϊκής παραγωγής

Πρόκειται για μία ελληνο-γερμανο-ιταλική παραγωγή, τα 'γυρίσματα' της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Μετά το “Απέραντο Γαλάζιο”, παγκόσμια προβολή αναμένεται να διασφαλίσει στην Αμοργό η ταινία “Tochter” (Κόρες), τα “γυρίσματα” της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Ιουνίου στο κυκλαδίτικο νησί και θα διαρκέσουν έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Πρόκειται για μία ελληνο-γερμανο-ιταλική παραγωγή της εταιρείας Heretic, με παραγωγούς τον κ. Γεώργιο Καρναβά και τον κ. Κωνσταντίνο Κοντοβράκη, σε σκηνοθεσία Nana Neul και σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία παραγωγής Heimatfilm και την ιταλική εταιρεία παραγωγής Simila.

Η ταινία, η οποία ανήκει στην κατηγορία του κωμικού δράματος, επικεντρώνεται στην πολύπλοκη σχέση πατέρα και κόρης, περιγράφοντας ένα ταξίδι, το οποίο ξεκινά οδικώς από τη Γερμανία και καταλήγει στην Αμοργό.

Η σχετική άδεια δόθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, όπως σημείωσε ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Καραΐσκος, “μια τέτοια διεθνής παραγωγή αναμένεται να έχει τεράστιο όφελος για την προβολή του νησιού”.

Η Αμοργός έχει επιδείξει, στη διάρκεια του αποκλεισμού από την πανδημία, ισχυρά αντανακλαστικά με συσκέψεις και προετοιμασίες για την επόμενη μέρα και με ταυτόχρονη προσέγγιση όλων των δυνητικών επαφών σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ήδη έχει έτοιμο το σχέδιο στρατηγικής το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες. Τα βίντεο με γαστρονομικό και φυσιολατρικό περιεχόμενο έχουν ήδη “ταξιδέψει” στο εξωτερικό με μπαράζ παρουσιάσεων από μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, που έχουν πλαισιώσει την προσπάθεια του Δήμου για ανάδειξη του προορισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024