Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜ. Κόνσολας: 'Η Κάλυμνος σημείο αναφοράς και πρότυπο για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού'
Αναρριχητικός τουρισμός

Μ. Κόνσολας: 'Η Κάλυμνος σημείο αναφοράς και πρότυπο για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού'

Συνάντηση εργασίας του υφυπουργού Τουρισμού, του βουλευτού Έβρου κ. Αν. Δημοσχάκη και του δημάρχου Σαμοθράκης, με τον δήμαρχο Καλύμνου με θέμα την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού με έμφαση στον αναρριχητικό και καταδυτικό τουρισμό.

Στην Κάλυμνο θα είναι αύριο, Σάββατο, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας μαζί με τον βουλευτή Έβρου και επίτιμο αρχηγό της Ε.Α., κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον δήμαρχο Σαμοθράκης, προκειμένου να έχουν συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Καλύμνου και το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού με έμφαση στον αναρριχητικό και καταδυτικό τουρισμό.

Η επίσκεψη δρομολογήθηκε μετά από συνεργασία και συνάντηση που είχαν ο υπουργός Τουρισμού και ο βουλευτής Έβρου, στην οποία συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που έχει χρησιμοποιήσει η Κάλυμνος για να προσελκύσει επισκέπτες μέσα από τον αναρριχητικό τουρισμό.

Η Σαμοθράκη, φιλοδοξώντας να αποτελέσει και αυτή προορισμό για τον αναρριχητικό τουρισμό, θα αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα και ιδέες από την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Κάλυμνος όλο αυτό το διάστημα, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον αναρριχητικό τουρισμό.

Στην κοινή συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Καλύμνου, παρουσία του δημάρχου Καλύμνου, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, του επάρχου ΠΕ Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή και αυτοδιοικητικών και τουριστικών φορέων, ο κ. Κόνσολας αναμένεται να αναφερθεί και στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου θεσμικού πλαισίου για την ανάπτυξη και τη λειτουργία υποδομών αναρριχητικού τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024