Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Jet2 ακυρώνει όλες τις πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο έως το 2021
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ακυρώνει όλες τις πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο έως το 2021

Ακυρώνεται το πρόγραμμα της εταιρείας για την Κρήτη και τη Ρόδο, τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς που εξακολουθούσε να λειτουργεί, έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Η βρετανική αεροπορική Jet2 ανέστειλε όλες τις πτήσεις και τα πακετα διακοπές της προς την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι το επόμενο έτος, λόγω των τελευταίων κυβερνητικών ταξιδιωτικών οδηγιών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ακυρώσει το πρόγραμμά της για την Κρήτη και τη Ρόδο, τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς που εξακολουθούσε να λειτουργεί, έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Το πρόγραμμά της στην Κύπρο θα επανεκκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2021, ανέφερε στο twitter.

Οι εισερχόμενες πτήσεις θα λειτουργούν έως και στις 8 Νοεμβρίου, για να επιστρέψουν πελάτες που βρίσκονται ήδη για διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Jet2 πρόσθεσε: “Πρόκειται για μια κατάσταση που εξελίσσεται εξαιρετικά γρήγορα και θα παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με άλλους προορισμούς το συντομότερο δυνατό”.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει θεσπίσει απαγόρευση για όλες τις διακοπές εκτός των συνόρων της χώρας από αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ενός δεύτερου lockdown στην Αγγλία, απαγόρευσν η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο ABTA (Association of British Travel Agents) ανακοίνωσε σε δήλωσή του ότι αναμένει από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αποζημιώσουν τους πελάτες τους για τα πακέτα διακοπών που έχουν αγοράσει, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες δε χρειάζεται να κάνουν επιστροφές χρημάτων σε πελάτες που έχουν αγοράσει μόνο πτήσεις σε δρομολόγια που συνεχίζουν να εκτελούνται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024