Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτήριξη της αγοράς της Αθήνας με τη συνεργασία ΕΟΤ και Εμπορικού Συλλόγου
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Στήριξη της αγοράς της Αθήνας με τη συνεργασία ΕΟΤ και Εμπορικού Συλλόγου

Αξιοποίηση από τον ΕΟΤ του προωθητικού υλικού που έχει δημιουργήσει ο Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, όσο και την ανάληψη κοινών δράσεων συνδιαφήμισης.

Ο ΕΟΤ θα θέσει όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που διαθέτει στην προσπάθεια για τη στήριξη και την τουριστική προβολή του κέντρου της Αθήνας και της τοπικής αγοράς. Αυτό τόνισε η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, σε συνάντηση εργασίας που είχε χθες στα γραφεία του Οργανισμού με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ). Από την πλευρά του ΕΣΑ, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Σταύρος Καφούνης, ο διευθυντής, κ. Σωτήρης Αντωνίου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής τουρισμού κ.κ. Θόδωρος Βλάρας και Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα περιλαμβάνει τόσο την αξιοποίηση από τον ΕΟΤ του προωθητικού υλικού που έχει δημιουργήσει ο ΕΣΑ, όσο και την ανάληψη κοινών δράσεων συνδιαφήμισης. Ακόμα, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης κοινών δραστηριοτήτων στην περιοχή του Γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ στην Ακρόπολη, καθώς και προωθητικών ενεργειών κατά τη θερινή περίοδο.

Τέλος, συμφωνήθηκε η συνεργασία ΕΟΤ και ΕΣΑ να λάβει σταθερό χαρακτήρα σε μηνιαία βάση, λόγω και των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Στη φωτογραφία,η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024