Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΧωρίς εστιατόρια τα ξενοδοχεία την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ξενοδοχία

Χωρίς εστιατόρια τα ξενοδοχεία την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Αναστέλλεται η λειτουργία των εστιατορίων εντός ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα παραμείνει μόνο η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service) για τους διαμένοντες.

Μετά από παρέμβαση της ΠΟΕΣΕ στον γενικό γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη σχετικά με την λειτουργία των εστιατορίων των ξενοδοχείων για ρεβεγιόν, “με το πρόσχημα της διαμονής, η οποία λειτουργεί με τη μορφή του αθέμιτου ανταγωνισμού για τον Κλάδο της εστίασης”, όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, σήμερα, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ανεστάλη η λειτουργία των εστιατορίων εντός ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα παραμείνει μόνο η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service) για τους διαμένοντες.

Η ΠΟΕΣΕ υποστήριξε ότι η λειτουργία τους ήταν αθέμιτα ανταγωνιστική έναντι των κλειστών με κρατική εντολή εστιατορίων, καθώς και η διαφημιστική προβολή σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων σε δελεαστικές τιμές για ρεβεγιόν, με το πρόσχημα της διαμονής.
 
Από την πλευρά της η ΠΟΞ απάντησε ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων δεν είναι δυνατόν να κλείσουν όσο τα αυτά παραμένουν ανοικτά και σε λειτουργία, καθώς οι πελάτες που διαμένουν σε αυτά, πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024