Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαAcropolis Chef’s Club of Attica και Περιφέρεια Αττικής είπαν 'ευχαριστώ' σε γιατρούς – νοσηλευτές
Γαστρονομία

Acropolis Chef’s Club of Attica και Περιφέρεια Αττικής είπαν 'ευχαριστώ' σε γιατρούς – νοσηλευτές

Η λιτή δράση έγινε μπροστά από το Κεντρικό Διοικητήριο του Νοσοκομείου 'Σωτηρία' και παραδόθηκαν στη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και στον Σύλλογο εργαζομένων ιατρών, ποσότητα σε όγκο 2000+ κουτιών με μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε σύνολό τους, των 1000+ κιλών (1 τόνο).

Με μια ιδιαίτερη και λιτή δράση την προηγούμενη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και στα πλαίσια των επίσημων ιδιαίτερων λόγω COVID-19 εορταστικών δράσεων της Acropolis Chef’s Club of Attica και με την επίσημη πλέον συνεργασία από τις 9 Νοεμβρίου 2020 σύμφωνο συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής, ετοιμάστηκε ένα εορταστικό δώρο για τους ιατρούς – νοσηλευτές, και ειδικό προσωπικό που ζουν καθημερινά την αγωνία πολιτών που νοσούν, και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή μέσα στην πανδημία του COVID-19. Η λιτή δράση έγινε μπροστά από το Κεντρικό Διοικητήριο του Νοσοκομείου “Σωτηρία” και παραδόθηκαν στη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και στον Σύλλογο εργαζομένων ιατρών, ποσότητα σε όγκο 2000+ κουτιών με μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε σύνολό τους, των 1000+ κιλών (1 τόνο).

Στην δράση αυτή παραβρέθηκαν η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Σωτηρία κα Κρεμμύδα, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κουτρουμάνος και μέλη του συλλόγου ιατρών του “Σωτηρία”, όπως γιατροί και νοσηλευτές. Παράλληλα για την Περιφέρεια Αττικής εκπροσωπήθηκε εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Π.Α. κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος. Από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο γενικος γραμματέας κ. Νικόλαος Δαούτης και τα μέλη της Λέσχης κ.κ. Θανάσης Καραΐνδρος, Παναγιώτης Τζίμας και Ιωάννης Μπρατσόλιας. Τέλος παραβρέθηκαν οι διευθυντές των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. (Ζωγράφου) κα Κωνσταντίνα Καδδά και (Γλυφάδα) κ. Δημήτρης Σουλιώτης. Στη δράση αυτή παραβρέθηκε επιπλέον ο γενικός διευθυντής Αττικής του Ομίλου Μύλοι Κεπενού κ. Κατελάνης. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες παρασκευάστηκαν στο εργαστήριο του ΔΙΕΚ Γλυφάδας στην Ηλιούπολη και οι χορηγοί για τον ένα τόνο ήταν, η σχολή Meat Pro, οι Μύλοι Κεπενού, Το Μαντρί και Αφοί Δημόπουλος σε υψηλές προδιαγραφές υγειονομικών πρωτοκόλλων, με ασφάλεια τροφίμων – υλικών όπως έχει υποδείξει το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα ο Ε.Φ.Ε.Τ.

“Στην όλη αυτή την προσπάθεια ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θεόδωρο Κουτσογιαννόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτές τις ημέρες, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Λέσχης μας γ,γ, Νίκο Δαούτη, επίτιμο μέλος κ. Ελευθέριο Καραντάνη, Τακτικά μέλη Παναγιώτη Τζίμα, Θανάση Καραΐνδρο, Ιωάννη Μπρατσόλια, junior μέλη Ειρήνη Αρβανίτου, Σπύρος Τσιλιγιάννης, Κλεάνθης Μεράι, Γιάννης Βαμβακίδης και όλους τους σπουδαστές από τα Δ.Ι.Ε.Κ Γλυφάδας και Ζωγράφου αλλά και τον καθηγητή κ. Δημόπουλο”, αναφερει ο Σύλλογος .

Η δράση αυτή ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024