Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Pacha ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του από τη Μύκονο
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Pacha ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του από τη Μύκονο

Το Destino Pacha Mykonos προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου Pacha.

Το Destino Pacha Mykonos, το νέο λαμπερό θέρετρο από τον Όμιλο Pacha, ξεκινά την λειτουργία του στη Μύκονο την 1η Ιουνίου 2021. Η άφιξη του ομίλου στην Ελλάδα σηματοδοτεί και την έναρξη της διεθνούς επέκτασής του, εγκαινιάζοντας, εκτός από ξενοδοχεία, και τα παγκοσμίου φήμης cabaret-style εστιατόρια Lío στο νησί. Το άνοιγμα του Destino Pacha Mykonos και του Lío Mykonos, των πρώτων Pacha εκτός Ισπανίας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή του ομίλου: Να κάνει γνωστή την απαράμιλλη εμπειρία και την ατμόσφαιρα διασκέδασης των Pacha σε περισσότερους ανθρώπους.

Το Destino Pacha Mykonos βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, με θέα τη θάλασσα. Προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου Pacha. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα.

Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία.

Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα.

Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lío Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία προσγειώνεται μόνιμα στη Χώρα της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά, και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Ο Nick McCabe, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: “Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας, και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση”.

Μετά την έναρξη λειτουργίας στη Μύκονο, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση για το Casa Pacha Formentera, ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο νησί Formentera, ενώ θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα ανοίγματα από το γνωστό brand to 2022. Στον όμιλο ανήκουν το Destino Pacha Resort, η γαστρονομική εμπειρία Lío, το The Pacha Hotel και το Pacha Nightclub.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024