Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο opening του 5* Nautilux στο Ρέθυμνο από τον Όμιλο Mage Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Νέο opening του 5* Nautilux στο Ρέθυμνο από τον Όμιλο Mage Hotels & Resorts

Η τοποθεσία του πάνω στην παραλία του Ρεθύμνου, ο σπειροειδής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του που παραπέμπει στο σχήμα του ναυτίλου και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του σε επίπεδο φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, αποτελούν τους βασικούς άξονες ενός 'υβριδικού' μοντέλου.


Ο Όμιλος Mage Hotels & Resorts επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Κρήτη, με την άφιξη του 5* Nautilux στο Ρέθυμνο φέτος το καλοκαίρι να προστίθεται στο portfolio ξενοδοχείων του ομίλου.

Η μοναδική τοποθεσία του, ο σπειροειδής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του που παραπέμπει στο σχήμα του ναυτίλου και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του σε επίπεδο φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, αποτελούν τους βασικούς άξονες ενός “υβριδικού” μοντέλου, που διαφοροποιεί σημαντικά το Nautilux από τα υπόλοιπα καταλύματα του προορισμού.

Σε απόσταση αναπνοής από την παλιά πόλη, το Nautilux έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται πάνω στην παραλία του Ρεθύμνου, με άμεση πρόσβαση για τους επισκέπτες του. Η ατμόσφαιρα του καταλύματος συμπληρώνεται από άπλετο φυσικό φως και διακόσμηση υψηλής αισθητικής σε όλους τους χώρους του.


Executive Room με Jacuzzi, Sea View.

Το 5* Nautilux διαθέτει 118 δωμάτια και σουίτες, δύο εσωτερικές και μία εξωτερική πισίνα, fine dining εστιατόριο όπου αναδεικνύονται κυρίως τα τοπικά προϊόντα, beach & pool bar, κέντρο ευεξίας έκτασης 450 τ.μ. με spa και γυμναστήριο,

Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν τον “μικρόκοσμο” του Nautilux, σε περιβάλλον ευζωίας και κρητικής φιλοξενίας, που τον συμπληρώνει το πρωτοποριακό premium full board, μια νέα προσθήκη που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει ελεύθερα τις επισιτιστικές υπηρεσίες του Nautilux διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024