Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΌμιλος Sani/Ikos: Δύο ξενοδοχειακές μονάδες ξεχωρίζουν στην έκθεση της Deloitte για τα ‘ξενοδοχεία του μέλλοντος’
Ξενοδοχεία

Όμιλος Sani/Ikos: Δύο ξενοδοχειακές μονάδες ξεχωρίζουν στην έκθεση της Deloitte για τα ‘ξενοδοχεία του μέλλοντος’

Στην παρούσα μελέτη παρουσιάζονται 12 ξενοδοχεία, που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου και ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό design τους με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos αναφέρεται στη νέα έκθεση της Deloitte Ελλάδος με τίτλο “Το ξενοδοχείο του μέλλοντος”, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα των τάσεων στο σχεδιασμό πολυτελών resorts στη Μεσόγειο.

Στην παρούσα μελέτη παρουσιάζονται δώδεκα ξενοδοχεία, που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου και ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό design τους με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών. Ανάμεσά τους δύο από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα και τα δύο ανήκουν στον Όμιλο Sani/Ikos. Πρόκειται για το Sani Dunes στη Χαλκιδική και το Ikos Aria στην Κω που αναδείχθηκαν από την έρευνα, για την εφαρμογή των τάσεων ως προς την Αυθεντικότητα και το Wellness & biophilic αντίστοιχα. Και τα δύο ξενοδοχεία, καθώς και όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos στην Ελλάδα σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Nimand Architects.

Sani Dunes

Το εμβληματικό Sani Dunes σχεδιάστηκε με γνώμονα την αλληλεπίδραση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, συνδυάζοντας το σύγχρονο χαρακτήρα με την Μεσογειακή ταυτότητα. Το παραθαλάσσιο περιβάλλον και η μινιμαλιστική διάθεση με καθαρές γραμμές και γεωμετρικούς όγκους αναδεικνύει την αυθεντικότητα του τοπίου.

Ikos Aria

Αντίστοιχα, το Ikos Aria, στη νοτιοδυτική ακτή της Κω, ξεχώρισε για την ανάδειξη του άφθονου φυσικού τοπίου και την ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, δημιουργώντας αίσθηση αρμονίας και γαλήνης που απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Sani / Ikos Group, κος Σταύρος Ανδρεάδης «Το γεγονός ότι δύο από τα resorts του Ομίλου μας αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για τον σχεδιασμό των ξενοδοχείων του μέλλοντος, μας κάνει περήφανους για τους συνεργάτες μας αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται θερμά για να υλοποιηθούν τα ξεχωριστά αυτά «έργα», δίνοντάς μας ώθηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εμπειρίες που εναρμονίζονται με παγκόσμιες τάσεις».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024