Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού γίνεται το φθινόπωρο στην Αγριά Βόλου
Συνέδρια

Το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού γίνεται το φθινόπωρο στην Αγριά Βόλου

Το φόρουμ θα περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: α) υποδομές που αφορούν τον τουρισμό (αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχειακό δυναμικό) και β) τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ανάλυση θεματικών μορφών τουρισμού (Εναλλακτικός, Πολιτιστικός, Περιπατητικός, Αθλητικός, Καταδυτικός Τουρισμός, Γαστρονομία, κ.λπ.).

H Επιτροπή “Τουρισμός & Πολιτισμός” του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, διοργανώνει το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού στην Αγριά Βόλου το διάστημα 29/09 – 03/10/2022.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τις διμερείς σχέσεις, επιθυμώντας να ενισχύσει και να υποστηρίξει τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό – που αποτελούν σημαντικό τμήμα της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας, μέσω της διοργάνωσης, στοχεύει να υπάρξει θετικός αντίκτυπος και συνέχεια στη μελλοντική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών στον τομέα του τουρισμού και πολιτισμού.

Την πρώτη ημέρα θα γίνει η υποδοχή των Γερμανών Τour Operators/Travel Agents/Media, υψηλόβαθμων στελεχών της πολιτικής και της οικονομίας, καθώς και εκπροσώπων συνδέσμων και φορέων του τουριστικού κλάδου από Ελλάδα και Γερμανία σε δείπνο δικτύωσης.

Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και τοποθετήσεις των παραπάνω εκπροσώπων του κλάδου από Ελλάδα και Γερμανία, για να διεξαχθούν την τρίτη και τέταρτη ημέρα περιηγήσεις (fam και press trips) στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Υποδομές που αφορούν τον τουρισμό (αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχειακό δυναμικό)
  • Τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ανάλυση θεματικών μορφών τουρισμού (Εναλλακτικός, Πολιτιστικός, Περιπατητικός, Αθλητικός, Καταδυτικός Τουρισμός, Γαστρονομία, κ.λπ.)

Μετά τη λήξη των παρουσιάσεων στο foyer της αίθουσας θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες επαγγελματίες/χορηγούς να ενημερώσουν κατ’ιδίαν τους φιλοξενούμενους εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024