Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSKY express: Η ελληνική αεροπορική, που έγινε διεθνώς case study από τη Google
Καμπάνια Marketing

SKY express: Η ελληνική αεροπορική, που έγινε διεθνώς case study από τη Google

Η καμπάνια “Ιnfinite Greece” της SKY express που αναγνωρίστηκε από την Google για τη βέλτιστη στρατηγική προσέλκυση ταξιδιωτών, «απογειώνει» την Ελλάδα στο εξωτερικό.

H καμπάνια υψηλής και σύγχρονης αισθητικής “Infinite Greece”, που δημιούργησε η SKY express σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, προβάλλεται σε διεθνή digital Μέσα υψηλής επισκεψιμότητας. Μάλιστα, η εντυπωσιακή απήχηση που ήδη σημειώνει ανταποκρίνεται στον πρωταρχικό στόχο της αεροπορικής της νέας εποχής, δηλαδή να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία στην επανεκκίνη-ση του ελληνικού τουρισμού.

Σε αυτό συμβάλλει η σύγχρονη οπτική και τα εντυπωσιακά πλάνα από τη Μήλο, τα Χανιά και την Κέρκυρα, μέχρι τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και την Αθήνα που πλαισιώνουν το κεντρικό μήνυμα “Infinite Greece”. Με αυτό τον τρόπο, η αεροπορική με τον πιο «πράσινο» στόλο της χώρας και με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικών προορισμών καλεί και συμβολικά το διεθνές κοινό να ζήσει τη μοναδική εμπειρία των ελληνικών διακοπών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της SKY express εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική προβολής “Greece is Bliss”, αλλά και στη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην στήριξη της εθνικής προσπάθειας για την καθιέρωση της χώρας ως τον απόλυτο προορισμό όλο το χρόνο.

Στρατηγική για την οποία η SKY express διακρίθηκε πρόσφατα από την Google ως διεθνές επιτυχημένο case study αποτελώντας την πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία που κερδίζει αυτή την αναγνώριση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024