Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΑπό το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» σε όλη την Κρήτη
Πολιτιστικά

Από το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» σε όλη την Κρήτη

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και θα συνεχιστούν έως τις 25 του μήνα.

Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi, η αγαπημένη ιστορία του Πινόκιο, θα παρουσιαστεί σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας, στο υπέροχο νησί της Κρήτης.

Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Η ιστορία του είναι γνωστή σε μικρούς και μεγάλους, γι’ αυτό και η παράσταση είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και θα συνεχιστούν έως τις 25 του μήνα.

Αρθρογράφος Πολιτιστικών Θεμάτων | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζωρτζίνα αρθρογραφεί σε θέματα πολιτισμού και πολιτιστικών δρώμενων που άπτονται του ενδιαφέροντος της τουριστικής βιομηχανίας. Έχει ιδρύσει από τον Σεπτέμβριο του 2012 ένα πρωτότυπο εργαστήριo δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, "Τα Μανταλάκια". Το εργαστήριo αποτελεί έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με νέους και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024