Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Ryanair προσθέτει πάνω από 500 πτήσεις προς/από Λονδίνο για το Φθινόπωρο του 2022
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair προσθέτει πάνω από 500 πτήσεις προς/από Λονδίνο για το Φθινόπωρο του 2022

Επιπλέον 100.000 θέσεις χαμηλού ναύλου προς/από Λονδίνο προς οικογενειακούς προορισμούς σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Γαλλία.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει περισσότερες από 500 πτήσεις από και προς την κύρια βάση της στο Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου για το Φθινόπωρο, παρέχοντας επιπλέον 100.000 θέσεις χαμηλού ναύλου προς/από Λονδίνο προς οικογενειακούς προορισμούς σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Γαλλία. Η εταιρεία πρόσθεσε αυτές τις επιπλέον θέσεις ως απάντηση στους πιο πρόσφατους περιορισμούς πτήσεων που επιβλήθηκαν από το “hopeless Heathrow” (όπως το χαρακτήρισε), το οποίο “συνεχίζει να περιορίζει τον αριθμό των θέσεων και πτήσεων που είναι διαθέσιμες στο ταξιδιωτικό κοινό ως άμεσο αποτέλεσμα της αδυναμίας του να προσλάβει και να εκπαιδεύσει επαρκές προσωπικό”. Η Ryanair επιβεβαίωσε ότι τόσο αυτή όσο και το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου διαθέτουν περισσότερο από επαρκές προσωπικό για να χειριστούν αυτές τις πρόσθετες πτήσεις κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ενώ το απελπιστικό Heathrow συνεχίζει να μειώνει τις πτήσεις και να αυξάνει τους ναύλους για οικογένειες, η Ryanair και το London Stansted συνεχίζουν να προσθέτουν πτήσεις και να προσφέρουν χιλιάδες θέσεις χαμηλών ναύλων για το φθινοπωρινό ‘Mid-Term Break’. Με περισσότερες από 500 επιπλέον πτήσεις και περισσότερες από 100.000 επιπλέον θέσεις, η Ryanair ανυπομονεί να υποδεχθεί χιλιάδες επιπλέον οικογένειες κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού ‘Mid-Term Break’ στις πτήσεις χαμηλού εισιτηρίου της προς/από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου. Ενώ το απελπιστικό Χίθροου συνεχίζει να κακοδιαχειρίζεται τα αεροπορικά ταξίδια, η Ryanair και το London Stansted θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να προσφέρουν στις λονδρέζικες οικογένειες, όπως έχουμε κάνει όλο το καλοκαίρι του 2022”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024