Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAegean: Πάνω από 32.000 Έλληνες πρόσφεραν 'φιλέµατα' σε 1.000 ξένους επισκέπτες το 2015
Αεροπορικές εταιρείες

Aegean: Πάνω από 32.000 Έλληνες πρόσφεραν 'φιλέµατα' σε 1.000 ξένους επισκέπτες το 2015

Η Aegean φέτος, χάρη και στη γενναιόδωρη προσφορά τοπικών προϊόντων από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς, θα φιλέψει περισσότερους από 5.500 ξένους επισκέπτες που θα αναχωρήσουν από 6 αεροδρόμια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Aegean για ακόμα μια χρονιά συνεχίζει την ενέργεια “Φίλεψέ τους”, και μας καλεί να φιλέψουμε τους ξένους επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας, να τους ευχαριστήσουμε που μας επέλεξαν για τις διακοπές τους και να αναδείξουμε την ελληνική φιλοξενία και τα τοπικά μας προϊόντα σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η ενέργεια “Φίλεψέ τους” περισσότεροι από 32.000 Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή προσφέροντας “φιλέµατα” σε 1.000 ξένους επισκέπτες που είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα και αναχώρησαν από την Αθήνα. Πολλοί μάλιστα ευχαρίστησαν τους αποστολείς των δώρων τους στο #aGiftFromGreece, γεμίζοντας έτσι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης µε εικόνες από τις έµπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέµατα των Ελλήνων.

Η Aegean φέτος, χάρη και στη γενναιόδωρη προσφορά τοπικών προϊόντων από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς, θα φιλέψει περισσότερους από 5.500 ξένους επισκέπτες που θα αναχωρήσουν από 6 αεροδρόμια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, φέτος, εκτός από την Αθήνα, θα λάβουν φιλέματα ξένοι επισκέπτες που αναχωρούν με πτήσεις της Aegean από τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Καλαμάτα. Επιπλέον το “φίλεψέ τους” θα ευχαριστήσει και τους ξένους επιβάτες που επισκέφθηκαν την Κύπρο, οι οποίοι θα απολαύσουν ξεχωριστά κυπριακά εδέσματα διά χειρός του φιλόξενου κυπριακού λαού.

H πρωτοβουλία της Aegean αποκτά φέτος ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και παράλληλα συμβάλλει στην προώθηση Ελλήνων και Κυπρίων παραγωγών και προϊόντων εκτός συνόρων. Η Aegean ευχαριστεί τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση και προσέφεραν τα φετινά φιλέματα που περιλαμβάνουν από παξιμαδάκια ελιάς, τραγανά κριτσίνια, βουτήματα ελαιόλαδου, άγριο θυμάρι, παστελάκι φιστικιού με χαρουπόμελο, αρωματικό τσάι και βότανα, φρεσκοκομμένη ρίγανη, αγνά φυτικά σαπούνια μέχρι και επιλεγμένα αναμνηστικά αντικείμενα.

Οι αεροσυνοδοί της Aegean θα παραδώσουν το δώρο στον έκπληκτο επιβάτη. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα “ευχαριστώ” σε εκείνον που ταξίδεψε έως εδώ για να γνωρίσει από κοντά τον αληθινό χαρακτήρα του τόπου μας και ταυτόχρονα, τη συνέχιση και εξέλιξη από την Aegean της πανάρχαιας ελληνικής παράδοσης φιλοξενίας και “φιλέµατος” των επισκεπτών.

Εάν κάποιος επιθυμεί να φιλέψει και να ευχαριστήσει ξένους επισκέπτες, μπορεί να μπει στο filepsetous.gr (για την Ελλάδα) και το cyprus.filepsetous.com (για την Κύπρο) διαλέξτε πτήση, θέση και δώρο και οι άνθρωποι της Aegean θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εκείνον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023