Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπεργία στο αεροδρόμιο του Gatwick

Απεργία στο αεροδρόμιο του Gatwick

Τις ημέρες με την πιο μεγάλη κίνηση στο αεροδρόμιο του Gatwick διάλεξε το επίγειο προσωπικό για να κάνει απεργία με στόχο μισθολογικές αυξήσεις. Οι υπάλληλοι της Swissport ανακοίνωσαν δύο 24ωρες […]

Τις ημέρες με την πιο μεγάλη κίνηση στο αεροδρόμιο του Gatwick διάλεξε το επίγειο προσωπικό για να κάνει απεργία με στόχο μισθολογικές αυξήσεις<...>.

Οι υπάλληλοι της Swissport ανακοίνωσαν δύο 24ωρες απεργίες τη μία τη Δευτέρα 25 Αυγούστου που είναι αργία σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, και στις 29 του ιδίου μήνα. Μεταξύ εκείνων που θα κάνουν απεργία είναι οι υπάλληλοι που διακινούν τις αποσκευές και εκείνοι του check in.

Οι 300 υπάλληλοι του Σωματείου δεν δέχονται αύξηση ίση με 3% που τους προσφέρθηκε λέγοντας ότι είναι κάτω από τα επίπεδα του πληθωρισμού. Το 72% από αυτούς υπερψήφισε την απόφαση για απεργία, ενώ όπως δήλωσαν συνάδελφοι τους από το αεροδρόμιο του Stansted θα τους συμπαρασταθούν. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι υπάλληλοι των αεροδρομίων του Manchester, του Birmingham, και του Newcastle εξετάζουν το ενδεχόμενο απεργία και ψηφίζουν αυτές τις μέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024