Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπόφαση-ορόσημο για τα τέλη των αεροδρομίων
Εξάμηνη μείωση 50%

Απόφαση-ορόσημο για τα τέλη των αεροδρομίων

Απόφαση με την οποία μειώνονται κατά 50% τα τέλη προσγείωσης, απογείωσης και παραμονής αεροσκαφών στους Κρατικούς Αερολιμένες Χανίων, Ηρακλείου, Ρόδου, Κέρκυρας και Κω υπέγραψε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, με απώτερο στόχο την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού…

Απόφαση με την οποία μειώνονται κατά 50% τα τέλη προσγείωσης, απογείωσης και παραμονής αεροσκαφών στους Κρατικούς Αερολιμένες Χανίων, Ηρακλείου, Ρόδου, Κέρκυρας και Κω υπέγραψε χτες ο υπουργός Μεταφορών<...>και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, με απώτερο στόχο την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. Η έκπτωση θα ισχύει στο χρονικό διάστημα 1ης Οκτωβρίου – 31ης Μαρτίου κάθε έτους.

«Στη γενικότερη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τουρισμού μας αλλά και της δημιουργίας κινήτρων, τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τα τουριστικά γραφεία και τις αεροπορικές εταιρίες, αποφασίσαμε τη μείωση των τελών σε σημαντικής σπουδαιότητας τουριστικά αεροδρόμια της χώρας, στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Είναι βέβαιο ότι η εφαρμογή του μέτρου θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, με αύξηση των επισκεπτών στις περιόδους που η τουριστική κίνηση είναι χαμηλή, και στη δημιουργία κινήτρων σε αεροπορικές εταιρίες και τουριστικούς πράκτορες, με καθιέρωση ειδικών “τουριστικών πακέτων” για τους ελληνικούς προορισμούς». Ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λιάπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024