Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileΑποκλειστική συμφωνία της Amadeus με 12 εταιρίες-μέλη του AACO

Αποκλειστική συμφωνία της Amadeus με 12 εταιρίες-μέλη του AACO

Ως ο αποκλειστικός συνεργάτης συστημάτων διανομής στις αντίστοιχες αγορές τους επιλέχθηκε από τις Air Algerie, Afriqiyah Airways, EgyptAir, Etihad Airways, Kuwait Airways, Libyan Airlines, Qatar Airways, Saudi Arabian Airlines, SudanAirways, […]

Ως ο αποκλειστικός συνεργάτης συστημάτων διανομής στις αντίστοιχες αγορές τους επιλέχθηκε από τις Air Algerie, Afriqiyah Airways, EgyptAir, Etihad Airways, Kuwait Airways, Libyan Airlines, Qatar Airways, Saudi Arabian Airlines, Sudan<...>Airways, Syrian Arab Airlines, Tunisair και Yemen Airways – όλες μέλη του Οργανισμού Αραβικών Αεροπορικών Εταιριών (AACO) – η Amadeus. Κατόπιν της υπογραφής της συμφωνίας, οι 12 αεροπορικές εταιρίες θα εδραιώσουν συμφωνίες δεκάχρονης διάρκειας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2009.

Υπολογίζεται ότι σε αυτές τις 12 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες της περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA) αντιστοιχεί το 66% των κρατήσεων, που γίνονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Abdul Wahab Teffaha, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Αραβικών Αεροπορικών Εταιριών, σχολίασε: “Αυτή η συμφωνία επισφραγίζει τις 18μηνες εντατικές διαπραγματεύσεις με κορυφαία GDS. Η στρατηγική της AACO είναι να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό κόστος και ποιοτική δομή για τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες. Αυτή είναι η τέταρτη συμφωνία τέτοιου είδους τα τελευταία 17 χρόνια, αλλά σαφέστατα η μεγαλύτερη από άποψη εμπλεκόμενων αεροπορικών εταιριών της AACO και η πιο αξιόλογη για τις αεροπορικές εταιρίες”.

“Η επιλογή της Amadeus από 12 αεροπορικές εταιρείες μέλη υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα παροχών που έχουν δεσμευτεί να παρέχουν στα ταξιδιωτικά πρακτορεία της περιοχής μας. Οι λύσεις της Amadeus θα εξοπλίσουν τα μέλη μας με εξαιρετικά εργαλεία τα οποία θα προσφέρουν εξειδικευμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες διανομής στα ταξιδιωτικά γραφεία, έναν πολύτιμο κρίκο της ταξιδιωτικής αλυσίδας» πρόσθεσε ο κ. Abdul Wahab Teffaha.

Ο κ. David Jones, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus, δήλωσε: “Οι συμφωνίες αυτές περικλείουν την στρατηγική που ακολουθούμε για να προσφέρουμε το καταλληλότερο περιεχόμενο στα ταξιδιωτικά γραφεία και να τους παρέχουμε συστήματα με τεχνολογία αιχμής. Επιπλέον, η υποδομή και οι συνεχείς επενδύσεις μας στην ευρύτερη περιοχή εξασφαλίζουν τη δέσμευσή μας στην συνεχή προσφορά την καλύτερης τεχνικής υποστήριξης, έτσι ώστε να συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Μέση Ανατολή, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του κόσμου. Το εύρος και η εκτεταμένη εμπειρία των συστημάτων διανομής της Amadeus, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες ΙΤ και e-commerce λύσεις αποτέλεσαν τον κύριο παράγοντα της επιτυχίας μας με την AACO. Από την άλλη, οι συνεχείς επενδύσεις μας στον τομέα της τεχνολογίας και ο τρόπος προσέγγισης των συνεργασιών μας αποτέλεσαν το τέλειο μείγμα για τις αεροπορικές εταιρίες. Η πρόσφατη εγκαινίαση του περιφερειακού μας κέντρου στο Dubai αντανακλά ακριβώς την δέσμευσή μας απέναντι σε αυτές τις αγορές και τους συνεργάτες μας”, πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024