Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυτόνομο Αστυνομικό Τμήμα στο διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας

Αυτόνομο Αστυνομικό Τμήμα στο διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Φλωρίδης υπέγραψε σχετική απόφαση για τη δημιουργία αυτόνομου Αστυνομικού Τμήματος που πρόκειται να λειτουργήσει στο διεθνές αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας. Αναμένεται να συνυπογράψει και […]

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Φλωρίδης υπέγραψε σχετική απόφαση για τη δημιουργία<...> αυτόνομου Αστυνομικού Τμήματος που πρόκειται να λειτουργήσει στο διεθνές αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας.

Αναμένεται να συνυπογράψει και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναγκαία πίστωση και να γίνει η διαμόρφωση χώρου, περίπου 400 τ.μ. μέσα στο κτίριο του αερολιμένα, όπου και θα εγκατασταθούν οι αστυνομικοί του τμήματος. Η σχετική μελέτη διαμόρφωσης του οικήματος έγινε από τη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της νομαρχίας Καβάλας.

Από το 1980 και μέχρι σήμερα που λειτουργεί το αεροδρόμιο της Καβάλας δεν έχει αστυνομικό τμήμα και εξυπηρετείται από αστυνομικούς του Α/Τ Χρυσούπολης Νέστου. Όλα αυτά τα χρόνια καταβλήθηκαν προσπάθειες για να αποκτήσει Τμήμα το αεροδρόμιο και τελικά χρειάστηκε να περάσουν, περίπου 23 χρόνια μέχρι να υλοποιηθεί η δημιουργία του αυτόνομου αυτού Αστυνομικού Τμήματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024