Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕΤΑΠ: Προβολή της Πάφου ως Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού της ΕΕ
Αεροδρόμια

ΕΤΑΠ: Προβολή της Πάφου ως Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού της ΕΕ

Το αεροδρόμιο της Πάφου προβάλει την πόλη ως Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού της ΕΕ για το 2023 και συμβάλει στη διάδοση του θεσμού.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), με την συνεργασία και την χορηγία της Ηermes Airports για το ποσό των 25.000 ευρώ μέσω της παραχώρησης διαφημιστικού χώρου εντός και εκτός του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, προχωρεί σε ενέργειες για την «έξυπνη» λειτουργία της μονάδας και της ενημέρωσης των επιβατών για την λειτουργία της Πάφου ως Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού της ΕΕ για το 2023.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου προβάλλει πλέον εκτενώς τον τίτλο αυτό της Πάφου, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΕΤΑΠ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην γνωστοποίηση της διάκρισης αυτής αλλά και του θεσμού γενικότερα.

Η Πάφος μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις αποτελούν πρότυπα για τον έξυπνο τουρισμό στην Ευρώπη και βρίσκονται στην κορυφή της διεθνούς κατάταξης όσον αφορά στη βιωσιμότητα, στην καινοτομία και στην ενσωμάτωση έξυπνων πρακτικών. Η εν λόγω διάκριση της Πάφου είναι πολύ σημαντική. Πλέον υπάρχει άρρηκτη ανάγκη o προορισμός γενικότερα να επενδύσει ακόμη περισσότερο ώστε τα επόμενα χρόνια να μετατραπεί σε ένα πρότυπο έξυπνο προορισμό στους τομείς της Προσβασιμότητα, της Αειφορίας, της Ψηφιοποίησης, και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Δημιουργικότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024