Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜπορούν τα αεροδρόμια να διαχειριστούν τον υπερτουρισμό;
Αερομεταφορές

Μπορούν τα αεροδρόμια να διαχειριστούν τον υπερτουρισμό;

Goldair Handling

Το αν τα αεροδρόμια είναι ικανά να διαχειριστούν τον υπερτουρισμό είναι ένα από τα ερωτήματα που αναλύει ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις για τον κλάδο των αερομεταφορών; Μπορούν τα αεροδρόμια να διαχειριστούν τον υπερτουρισμό και υπάρχει τρόπος διαχείρισης των καθυστερήσεων που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες στα αεροδρόμια; Ποιος ο ρόλος της επίγειας εξυπηρέτησης;

Στο Think Big Now, ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling, μιλώντας στη δημοσιογράφο κα Μαρία Ακριβού δίνει απαντήσεις στα παραπάνω, αλλα και σε άλλα ζητήματα που απασχολούν τα σύγχρονα αεροδρόμια και τη διαχείρισή τους.

Maria Akrivou
Μαρία Ακριβού
Συντάκτρια, παρουσιάστρια - Fortune Greece | + Άρθρα

Η Μαρία Ακριβού είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό SBC ως παρουσιάστρια ειδήσεων και παρουσιάστρια επιχειρηματικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί ως συντάκτρια οικονομικών και τουριστικών ειδήσεων σε διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά και εφημερίδες, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Εθνική Στατιστική Αρχή, συμμετέχοντας σε ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες ελληνικών επιχειρήσεων. Από τον Οκτώβριο του 2013, είναι η συντάκτρια του Fortune Greece (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση), καλύπτει θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας στο powergame.gr, ενώ παράλληλα κάνει αναφορές σε επιχειρηματικά θέματα μέσω του καναλιού της στο YouTube «Think Big». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Πολιτιστικές Σπουδές από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024