Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαOι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Αεροδρόμιο

Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι στην Κίνα σε 60 λεπτά.

Οι πολιτιστικές εμπειρίες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζονται με ένα πελώριο δράκο  να κυκλοφορεί «αναστατώνοντας» ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.

Με αυτό τον τρόπο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί τους επιβάτες και επισκέπτες του να ταξιδέψουν σε… «60 λεπτά στην Κίνα!», με μία ακόμη πολιτισμική εμπειρία που θα «ζωντανέψει» στο αεροδρόμιο το DNA τόπων και πολιτισμών, μέσα από το πρόγραμμα Cultural DestiNAtions:

Επόμενος προορισμός: «Η Κίνα σε 60 λεπτά!»

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, 12:00 – 13:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3

(εκδήλωση ελεύθερη στο κοινό)

Το γιγαντιαίο LED WALL θα εντυπωσιάσει με Video art και το χαρακτηριστικό «koi fish», ενώ animators με την παραδοσιακή κινέζικη ενδυμασία θα προσκαλούν το κοινό να απολαύσει χορευτικό μπαλέτο και show πολεμικών τεχνών,  παραδοσιακή κινεζική τελετή τσαγιού και κινεζικά εδέσματα, με τη συνοδεία εικόνων από travel bloggers που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα. Ακόμη, οι επισκέπτες θα φωτογραφίζονται στο Photo booth, θα ξεναγούνται στην Κίνα μέσω VR, θα δουν γραμμένο το όνομά τους από Κινέζο καλλιγράφο και θα απαντούν σε σύντομο Quiz πρωτότυπων ερωτήσεων!

Οι πολιτιστικές εμπειρίες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Cultural DestiNAtions, είναι ένα πολιτιστικό εγχείρημα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με την Κοιν. Σ.Επ. «ΦΕΛΛΟΗ», θα συνεχιστεί και μέσα στο 2024, με εμπειρίες και από νέους μοναδικούς τόπους του κόσμου, σε μια γνωριμία με τα ήθη, τα έθιμα και τα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού, γεμάτη μουσική, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” αποτελεί το κύριο αεροδρόμιο της Ελλάδας και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη. Βρίσκεται 28 χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της Αθήνας και εξυπηρετεί εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Το αεροδρόμιο διαθέτει δύο τερματικούς σταθμούς, ένα για τις πτήσεις εσωτερικού και ένα για τις διεθνείς πτήσεις. Προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων στους επιβάτες, όπως εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, αίθουσες αναμονής, δωρεάν Wi-Fi, παιδικές χαρές και ιατρικά κέντρα.

Επιπλέον, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνδέεται με το κέντρο της πόλης με μετρό, λεωφορείο, ταξί και Uber.

Συνολικά, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη πύλη προς την Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024