Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια“60 λεπτά Κίνα” στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Αεροδρόμια

“60 λεπτά Κίνα” στο αεροδρόμιο της Αθήνας

DAA

Στο αεροδρόμιο Αθηνών, η εκδήλωση “60′ Κίνα” προσέφερε μοναδικές δράσεις και γεύσεις, μεταφέροντας τους επισκέπτες στην Κίνα.

Οι “Cultural DestiNAtions”εκδηλώσεις συνεχίζονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Την Παρασκευή 24 Μαΐου, σε συνεργασία με την Κοιν. Σ.Επ. “ΦΕΛΛΟΗ”, όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο ταξίδεψαν για “60 λεπτά Κίνα”.

Τα “60’ Κίνα” στο αεροδρόμιο της Αθήνας γέμισαν με πρωτότυπες δράσεις και διασκέδασαν επιβάτες και επισκέπτες: 

  • Ένας πελώριος δράκος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον σταθμό του προαστιακού και βρέθηκε ανάμεσα στους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου
  • Στο εντυπωσιακό LED WALL, προβλήθηκε Video art, το χαρακτηριστικό “koi fish” και οι εμπειρίες travel bloggers στην Κίνα.
  • Show κινεζικών πολεμικών τεχνών και αυθεντικό κινεζικό χορευτικό
  • H παραδοσιακή κινεζική τελετή τσαγιού και τα κινεζικά εδέσματα προσέφεραν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
  • Η Κινέζα καλλιγράφος έγραψε αμέτρητα ονόματα ταξιδιωτών στα κινεζικά
  • Εικονική ξενάγηση στην Κίνα μέσω VR
  • Photo booth
  • Τέλος, όσοι απάντησαν στα Quiz με πρωτότυπες ερωτήσεις για την Κίνα, απέκτησαν από μια χαρακτηριστική κινεζική βεντάλια.

DAA

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ) Φελλόη ιδρύθηκε το 2023 περισσότερο ως ανάγκη να συγκεντρώσει τις δράσεις των μελών της κάτω από μία “ομπρέλα”, δημιουργώντας τη δική της ταυτότητα βασισμένη στον πλουραλιστικό χαρακτήρα της. Στόχος της είναι η ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων κοινωνικής ωφέλειας, με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και γνώμονα το περιβάλλον και την αειφορία, με σκοπό την ενίσχυση την τοπικής κοινωνίας, την ανάδειξη την πολιτισμικής κληρονομιάς όλης της Ελλάδας και την αύξηση του παραγωγικού αποθέματος της περιοχής, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο μικρό διάστημα λειτουργίας της, η Φελλόη έχει ήδη καταφέρει να συνάψει συνεργασίες και συνέργειες με Δήμους και Περιφέρειες της Ελλάδας, Πρεσβείες και Οργανισμούς. Ταυτόχρονα, στηρίζει και αφουγκράζεται τις μικρότερες μονάδες κάθε τοπικής κοινωνίας, όπως Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024