Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣχέδιο δράσης για τη βελτίωση λειτουργίας των Κυπριακών αεροδρομίων κατέθεσε η Ηermes

Σχέδιο δράσης για τη βελτίωση λειτουργίας των Κυπριακών αεροδρομίων κατέθεσε η Ηermes

Με απώτερο στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, έπειτα από τα πρόσφατα προβλήματα στις υπηρεσίες εδάφους των δύο αεροδρομίων, η διαχειρίστρια εταιρία τους, Ηermes, κατέθεσε […]

Με απώτερο στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, έπειτα από τα πρόσφατα προβλήματα στις υπηρεσίες εδάφους των δύο αεροδρομίων, η διαχειρίστρια εταιρία τους, Ηermes, κατέθεσε προχτές, Δευτέρα, στο<...>Υπουργείο Στγκοινωνιών και Έργων, το σχετικό σχέδιο δράσης, που της είχε ζητηθεί από την Κυβέρνηση.

Το σχέδιο δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα προσωπικού, θεωρώντας αναγκαία την άμεση πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού, αλλά και την εκπαίδευση του, ενώ λόγο κάνει και για πρόσληψη ειδικών συμβούλων. Επίσης, το σχέδιο προβλέπει τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών επίγειας εξυπηρέτησης (Swissport και LGS) σε περιόδους αιχμής. Η εφαρμογή των μέτρων που ανελήφθησαν αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου θα αποφανθεί επί του σχεδίου μέχρι την Παρασκευή, ενώ όπως τόνισε ο Υπουργός, κ. Νίκος Νικολαΐδης “το σημαντικό είναι η επιτήρηση της εφαρμογής του σχεδίου δράσης τόσο από την Hermes όσο και από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ)”.

“Η Hermes σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις κάνει εκείνα που πρέπει να κάνει, ούτως ώστε τα αεροδρόμιά της να λειτουργήσουν ομαλά και να προσφέρουν ικανοποιητική εξυπηρέτηση στο ταξιδιωτικό κοινό” υπογράμμισε από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Hermes, κ. Νίκος Σιακόλας, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση της εταιρίας για το γεγονός πως “στις λίγες εβδομάδες που πέρασαν οι καινούργιοι, που ανέλαβαν την εργασία της επίγειας εξυπηρέτησης έχουν δημιουργήσει αυτά τα προβλήματα”.

“Η εταιρία” πρόσθεσε “είχε διαπιστώσει αυτά τα προβλήματα και έχει υποβάλει «αυστηρές υποδείξεις» στις Swissport και LGS”. Στην περίπτωση, συμπλήρωσε, που δεν διορθωνόταν η κατάσταση, “θα τερματίζαμε τις συμβάσεις που έχουμε με αυτές τις δύο εταιρίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024