Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτο δρόμο για το Πεκίνο με τη στήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Στο δρόμο για το Πεκίνο με τη στήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Στο πλευρό του Έλληνα ιστιοπλόου Γιώργου Δεληκούρα, που με όραμα και μεγάλη προσπάθεια στοχεύει σε μια νέα σημαντική διάκριση στους επερχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στέκεται έμπρακτα για άλλη μια […]

Στο πλευρό του Έλληνα ιστιοπλόου Γιώργου Δεληκούρα, που με όραμα και μεγάλη προσπάθεια στοχεύει σε μια νέα σημαντική διάκριση στους επερχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στέκεται έμπρακτα για άλλη μια φορά<...>ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Η χορηγία του αεροδρομίου μετρά ήδη πέντε χρόνια και αφορά στην πλήρη στήριξη του Παραολυμπιονίκη αθλητή που είναι στέλεχος της Μονάδας Συστημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για την εκπαίδευση/προπόνηση, τον εξοπλισμό και όλες τις ανάγκες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων.

Έχοντας κατακτήσει την 1η θέση στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Trofeo Alto Adriatico (21 – 22 Ιουνίου, Μονφαλκόνε – Ιταλία), ο Γιώργος Δεληκούρας ήταν και ο νικητής του ομώνυμου μίνι πρωταθλήματος που περιελάμβανε τρεις αγώνες τον Ιούνιο στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας. Μάλιστα, στον Δεληκούρα απονεμήθηκε το ασημένιο κύπελλο Trofeo «Paolo Violin», το οποίο για έναν χρόνο θα παραμείνει στα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου του αθλητή.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Γιώργος Δεληκούρας δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία της προετοιμασίας μου και τις πρόσφατες διακρίσεις στους αγώνες της Ιταλίας, που αποτέλεσαν για εμένα μια ιδανική πρόβα ενόψει των αγώνων του Πεκίνου. Τη νίκη μου την αφιερώνω στον προπονητή μου Μάριο Μπενούκα, ο οποίος δεν ήρθε μαζί μου αυτή τη φορά καθώς αναγκάστηκε να μείνει πίσω για να ετοιμάσει το σκάφος μου για την μεταφορά του στην Κίνα. Σημαντική συμβολή στην προσπάθεια μου έχει και ο χορηγός μου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, καθώς εδώ και πέντε χρόνια με στηρίζει σε κάθε αθλητικό βήμα μου και διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές υλικοτεχνικές συνθήκες για την πορεία μου στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον εθελοντή συνοδό, συνάδελφο και φίλο Σταύρο Βέρρα για τη συμμετοχή και βοήθειά του στην αποστολή αυτή. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός είναι 4 μετάλλια σε 5 αγώνες, από τα οποία τα δύο χρυσά και τα δύο χάλκινα. Φέτος πάμε πολύ καλά! Έχω άλλους 2 αγώνες στο πρόγραμμα προετοιμασίας μου και χρειάζομαι τα καλά αποτελέσματα γιατί ο ανταγωνισμός στο Πεκίνο θα είναι “ανελέητος”».

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα αθλητή είναι το Σουηδικό Πρωτάθλημα Open, που διοργανώνεται από το Βασιλικό Ναυτικό Όμιλο της Στοκχόλμης μεταξύ 14-17 Αυγούστου. Στον αγώνα αυτό αναμένονται συμμετοχές και από αρκετούς από τους αντιπάλους του Δεληκούρα στους Παρολυμπιακούς. «Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι Σουηδοί καταλαμβάνουν κάθε χρόνο 5-6 θέσεις στην πρώτη δεκάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κάνει τον αγώνα αυτό πιο δύσκολο και από την Παραολυμπιακή regatta» δηλώνει ο Δεληκούρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024