Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια‘Στοιχειωμένο’ το αεροδρόμιο της Μελβούρνης – Τρίτη φορά παρ’ ολίγον ατύχημα

‘Στοιχειωμένο’ το αεροδρόμιο της Μελβούρνης – Τρίτη φορά παρ’ ολίγον ατύχημα

Για τρίτη συνεχή φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας αποφεύχθηκε ατύχημα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στον βραχίονα του ενός κινητήρα της πτήσης SQ228 από Μελβούρνη για Σιγκαπούρη […]

Για τρίτη συνεχή φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας αποφεύχθηκε ατύχημα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνη<.>ς<...>. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στον βραχίονα του ενός κινητήρα της πτήσης SQ228 από Μελβούρνη για Σιγκαπούρη 41 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους 212 επιβάτες και στο πλήρωμα. Ευτυχώς, αφού απομονώθηκε ο κινητήρας, η φωτιά που απειλούσε τα καύσιμα έσβησε, το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση και κανείς επιβάτης δεν έπαθε τίποτα.

Μία εβδομάδα νωρίτερα στο ίδιο αεροδρόμιο ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Emirates Airlines έσπασε και ο πιλότος αναγκάστηκε να ακυρώσει απότομα την διαδικασία απογείωσης σώζοντας έτσι τους 213 επιβάτες. Δύο ημέρες αργότερα η πτήση της Qantas από τη Μελβούρνη προς το Σίδνεϊ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού λόγω καπνών σε τουαλέτα του αεροπλάνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024