Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεχίζεται η αξιολόγηση των προσφορών για τους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου

Συνεχίζεται η αξιολόγηση των προσφορών για τους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου

Το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Προσφορών ενέκρινε την αξιολόγηση του τεχνικού μέρους των προσφορών για την ανάπτυξη των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου και προχώρησε στοάνοιγμα […]

Το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Προσφορών ενέκρινε την αξιολόγηση του τεχνικού μέρους των προσφορών για την ανάπτυξη των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου και προχώρησε στο<...>άνοιγμα των φακέλων του οικονομικού μέρους και των τριών κοινοπραξιών που συμμετέχουν στη διαδικασία προσφορών.

Οι προσφορές για την ανάπτυξη των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου υποβλήθηκαν στις 25 Οκτωβρίου 2002 από τις τρεις προεπιλεγείσες κοινοπραξίες και αφορούν στην κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση και διαχείριση των δύο αερολιμένων για περίοδο 25 χρόνων. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε και το Συμβόλαιο που θα υπογραφεί είναι γνωστά ως B.O.T. (Build-Operate-Transfer), δηλαδή Κατασκευή – Διαχείριση – Μεταβίβαση. Οι τρεις κοινοπραξίες (με αλφαβητική σειρά) είναι:

  • Alterra Consortium
  • Cyprus Airports Group
  • Hermes Airports

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προσφορών θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της επιλεχθείσας κοινοπραξίας με στόχο την υπογραφή σχετικής συμφωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024