Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΞέμειναν από κηροζίνη τα αεροδρόμια του Παρισιού
Το συνδικάτο των οδηγών φορτηγών καλεί τα μέλη του σε κινητοποιήσεις

Ξέμειναν από κηροζίνη τα αεροδρόμια του Παρισιού

Ο αγωγός που προμηθεύει με καύσιμα τα αεροδρόμια του Παρισιού σταμάτησε να λειτουργεί το πρωί της Παρασκευής ελλείψει πετρελαϊκών προϊόντων, ανακοίνωσε η εταιρεία Trapil, που διαχειρίζεται τον αγωγό, καθώς απεργοί […]

Ο αγωγός που προμηθεύει με καύσιμα τα αεροδρόμια του Παρισιού σταμάτησε να λειτουργεί το πρωί της Παρασκευής ελλείψει πετρελαϊκών προϊόντων, ανακοίνωσε η εταιρεία<...> Trapil, που διαχειρίζεται τον αγωγό, καθώς απεργοί αποκλείουν διυλιστήρια διαμαρτυρόμενοι για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού.

“Το αεροδρόμιο του Ορλί έχει αποθέματα 17 ημερών και του Ρουασί έχει αποθέματα τουλάχιστον για μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου”, διευκρίνισε μία εκπρόσωπος της Trapil. “Ο αγωγός δε λειτουργεί επειδή δεν τροφοδοτείται πλέον από το διυλιστήριο του Γκρανπουί, κοντά στο Παρίσι”, εξήγησε η εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, απεργούν και τα 12 διυλιστήρια της χώρας, 10 από τα οποία έχουν σταματήσει να λειτουργούν πλήρως, ενώ χθες η αστυνομία επενέβη προκειμένου να απελευθερωθούν τέσσερις δεξαμενές καυσίμων που είχαν αποκλείσει οι απεργοί.

Τα συνδικάτα έχουν προγραμματίσει περισσότερες από 200 πορείες σε όλη τη χώρα, ενώ στους δρόμους αναμένεται να κατεβούν και χιλιάδες μαθητές. Παράλληλα, τα συνδικάτα κάλεσαν τους εργαζομένους σε νέα γενική απεργία για την ερχόμενη Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024