Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά Θέματα17 νεκροί από πτώση αεροσκάφους στο Κονγκό

17 νεκροί από πτώση αεροσκάφους στο Κονγκό

Δεκαεπτά νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης αεροσκάφους μικρής αεροπορικής εταιρείας του Κονγκό, το οποίο κατέπεσε κοντά στο Μπουκάβου, πρωτεύουσα της επαρχίας Σουντ-Κίβου στα ανατολικά της Λ.Δ. Κονγκο, όπως […]

Δεκαεπτά νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης αεροσκάφους μικρής αεροπορικής εταιρείας του Κονγκό, το οποίο κατέπεσε<...> κοντά στο Μπουκάβου, πρωτεύουσα της επαρχίας Σουντ-Κίβου στα ανατολικά της Λ.Δ. Κονγκο, όπως έγινε γνωστό από την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στη χώρα.

«Το αεροσκάφος μετέφερε 14 πολίτες και τριμελές πλήρωμα . Δεν υπάρχει κανένας επιζών».ι>, δήλωσε η εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ , Σίλβια βαν ντεν Βίλντεμπεργκ, επικαλούμενη αεροπορικές πηγές.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους, τύπου Αντόνοφ-28, ήταν Ρώσοι πολίτες. Το σκάφος που ανήκε στην ιδιωτική εταιρεία Αιr Traset, κατέπεσε και συνετρίβη ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, περίπου τριάντα χιλιόμετρα πριν από το αεροδρόμιο του Μπουκάβου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς ο πιλότος να έχασε τον προσανατολισμό του και να χτύπησε σε ορεινό σημείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024