Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑεροπειρατεία σημειώθηκε προχτές σε αεροσκάφος κολομβιανής εταιρίας

Αεροπειρατεία σημειώθηκε προχτές σε αεροσκάφος κολομβιανής εταιρίας

Αεροπειρατεία σημειώθηκε προχτές το βράδυ, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2005, σε αεροσκάφος της κολομβιανής εταιρίας AIRES,το οποίο εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο όταν πετούσε πάνω από τις πόλεις Φλορένσια και Νέιβα με 25 […]

Αεροπειρατεία σημειώθηκε προχτές το βράδυ, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2005, σε αεροσκάφος της κολομβιανής εταιρίας AIRES,<...>το οποίο εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο όταν πετούσε πάνω από τις πόλεις Φλορένσια και Νέιβα με 25 επιβάτες.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Αεροπορίας της Κολομβίας, κ. Μάρτιν Γκονσάλες “η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε όταν το αεροσκάφος βρισκόταν στο νότιο τμήμα της Κολομβίας με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Ελ Ντοράντο της Μπογκοτά”.

Οι δύο αεροπειρατές απειλούσαν να ανατινάξουν το αεροσκάφος με χειροβομβίδες, που κατείχαν και ζητούσαν, με βάση στοιχεία που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RCN, έναν ιερωμένο και έναν εισαγγελέα για να λειτουργήσουν ως μεσολαβητές τους με τις κολομβιανές αρχές. Ωστόσο, μετά από διαπραγματεύσεις, οι αεροπειρατές, οι οποίοι είναι πιθανότατα πατέρας και γιος, εγκατέλειψαν το αεροσκάφος και παραδόθηκαν.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024