Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑκυρώνονται οι διαγωνισμοί για τις άγονες γραμμές
Συνεχίζεται ομαλά η διαδικασία αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής

Ακυρώνονται οι διαγωνισμοί για τις άγονες γραμμές

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ενημερώνει ότι συνεχίζεται ομαλά η διαδικασία αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής. Αναμένεται ότι έως το τέλος Σεπτεμβρίου η νέα Ολυμπιακή θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της…

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ενημερώνει ότι συνεχίζεται ομαλά η διαδικασία αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής<...>. Αναμένεται ότι έως το τέλος Σεπτεμβρίου η νέα Ολυμπιακή θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές της.

Παράλληλα, λόγω των επερχόμενων εκλογών, ακυρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την επιλογή αερομεταφορέων που θα αναλάβουν τις 24 άγονες γραμμές, για τη χορήγηση δικαιωμάτων πτήσεων βάσει ορισμένων διακρατικών συμφωνιών, καθώς και για την επιλογή φορέων επίγειας εξυπηρέτησης στα 34 μικρότερα ελληνικά αεροδρόμια. Οι διαγωνιστικές διαδικασίες θα επαναπροκηρυχθούν μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Κυβέρνηση.

Κατά τη μεταβατική περίοδο, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχεια των πτήσεων στις άγονες γραμμές και την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στα ελληνικά αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024