Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνεπηρέαστη η Lufthansa από τον ιό του 2000

Ανεπηρέαστη η Lufthansa από τον ιό του 2000

Μετά από τη διεξαγωγή ειδικών ερευνητικών προγραμμάτων από τους τεχνικούς του τμήματος πληροφορικής και τεχνολογίας της Lufthansa ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι όλα τα συστήματα θα ελεγχθούν με ακρίβεια, όπως […]

Μετά από τη διεξαγωγή ειδικών ερευνητικών προγραμμάτων από τους τεχνικούς του τμήματος πληροφορικής και τεχνολογίας της Lufthansa ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι όλα τα συστήματα θα ελεγχθούν με ακρίβεια, όπως επίσης και οι πίνακες ελέγχου ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους απέναντι στον 'ιό του 2000', Y2K<.>. Όσα συστήματα παρουσιάσουν πρόβλημα θα αντικατασταθούν άμεσα ή θα αναβαθμιστούν.
Η νέα δομή της τεχνολογίας και η εξέλιξη της θα βοηθήσει τις εταιρίες του ομίλου της Lufthansa να προετοιμαστούν για την αλλαγή του νέου αιώνα. Ο Δρας Horst Herlermann ο οποίος συντονίζει το πρόγραμμα Υ 2000 για την συμβατότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών δήλωσε ότι ο χειρισμός πολύπλοκων ηλεκτρονικών συστημάτων που έχουν τοποθετηθεί με στόχο να λειτουργούν με την μέγιστη δυνατή αξιοπιστίας, αποτελεί για μια αεροπορική εταιρεία ρουτίνα.
Τα μόνα συστήματα που μπορεί να επηρεαστούν εντός των αεροπλάνων είναι τα συστήματα ψυχαγωγίας των επιβατών στις διηπειρωτικές πτήσεις, τα τηλέφωνα και οι πιστωτικές κάρτες τα οποία όμως μετά από αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα.
Η Lufthansa και τα μέλη της συμμαχίας Star Alliance βρίσκονται σε συνομιλίες με τους υπεύθυνους των αεροδρομίων και των εταιριών της αεροπορικής βιομηχανίας, ΙΑΤΑ, ICAO, ATA, και AEA, για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα μπορούσαν να προκληθούν από εξωτερικούς παράγοντες όπως: αεροδρόμια, πύργους ελέγχου, μετεωρολογικά γραφεία, κ.α. και σχετίζονται με τον ιό της χιλιετηρίδας.
Όπως τόνισαν εκπρόσωποι της Lufthansa δεν θα διεξαχθεί καμιά πτήση εάν δεν εξασφαλιστεί πρώτα η ασφάλεια της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024