Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑντώνης Μιχαηλίδης: Αναγκαία η αποτελεσματική ρύθμιση προστασίας των επιβατών αεροσκαφών
Ημερίδα Ε.Κ.Κ.K.

Αντώνης Μιχαηλίδης: Αναγκαία η αποτελεσματική ρύθμιση προστασίας των επιβατών αεροσκαφών

“Η πληροφόρηση και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων για τις υποχρεώσεις τους αποτελεί” κατά τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου,κ. […]

“Η πληροφόρηση και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων για τις υποχρεώσεις τους αποτελεί” κατά τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου,<...>κ. Αντώνη Μιχαηλίδη “σημαντικό τομέα της κυβερνητικής στρατηγικής”, όπως τόνισε σε ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας, συμμετέχοντας στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Κύπρου (Ε.Κ.Κ.Κ.), με θέμα `Δικαιώματα Επιβατών που Ταξιδεύουν Αεροπορικώς – Οργανωμένα Ταξίδια`.

“Η αποτελεσματική ρύθμιση της προστασίας των επιβατών, που ταξιδεύουν αεροπορικώς, εξακολουθεί να αποτελεί μια αναγκαιότητα“ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαηλίδης, υπογραμμίζοντας πως “η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της πολιτικής της για βελτίωση των συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, θέτει ανάμεσα στις πρώτες της προτεραιότητες την προστασία της υγείας, της ασφάλειας και των οικονομικών συμφερόντων του καταναλωτή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024