Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαAviation-Event 2024 RMO: Το Αεροδρόμιο του Κισινάου είναι ένα μικρό αεροδρόμιο, με μεγάλη όμως δυναμική
Αερομεταφορές

Aviation-Event 2024 RMO: Το Αεροδρόμιο του Κισινάου είναι ένα μικρό αεροδρόμιο, με μεγάλη όμως δυναμική

Avition-Event
Ο Andrei Spinu, υπουργός Υποδομών και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Μολδαβίας (αριστερά) με τον Peter Baumgartner, πρώην CEO της Etihad Airways και πρόεδρο της Bluearbre Ltd.

Στο Aviation-Event 2024 RMO στο Κισινάου, ο Μολδαβός υπουργός Andrei Spinu ανακοίνωσε ρεκόρ επιβατών για τα αεροδρόμια της Μολδαβίας το 2024.

AVIATION-EVENT 2024 RMO – CHISINAU – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Στην εναρκτήρια ομιλία του χθες στο Aviation-Event 2024 RMO, που πραγματοποιήθηκε στο Κισινάου της Μολδαβίας, ο Andrei Spinu, υπουργός Υποδομών και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Μολδαβίας ανέφερε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το 2024 τα αεροδρόμια της Μολδαβίας θα φτάσουν σε ιστορικό ρεκόρ αριθμός επιβατών.

“Η Μολδαβία είναι γνωστή ως μια μικρή χώρα με μεγάλο πάρκο. Θα επαναδιατυπώσω στη σειρά και θα πω ότι το Αεροδρόμιο του Κισινάου είναι ένα μικρό αεροδρόμιο αλλά με μεγάλες δυνατότητες. Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός λαμβάνει χώρα την κατάλληλη στιγμή. Σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν Η ρωσική επιθετικότητα στην περιοχή αλλάζει τις προοπτικές όχι μόνο για τη Μολδαβία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη η ενσωμάτωση σε όλους τους τομείς και η αεροπορία είναι ζωτικής σημασίας”, δήλωσε ο Andrei Spinu.

Aviation-Event

“Αεροπορική ανάπτυξη σημαίνει οικονομική ανάπτυξη, τουρισμό, απασχόληση και πολιτική και διπλωματική σύνδεση με τους εταίρους μας. Στο νομικό πλαίσιο, είμαστε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κατά 70% με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς τουλάχιστον μηνιαίως. Εγκρίνουμε την απόφαση της κυβέρνησης για την αεροπορία να εφαρμόσει Ευρωπαϊκή Ένωση τη συνέχειά της από την πλευρά των υποδομών.

Ξέρεις την έκφραση να είσαι σε καλή κατάσταση κάποιου; Λοιπόν, αυτό δεν συνέβη με το αεροδρόμιο μας για αρκετό καιρό. Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση του αεροδρομίου. Ο κύριος διάδρομος έχει αποκατασταθεί, έχει αποκτηθεί νέος εξοπλισμός για την χαλάρωση συντήρηση και τους ελέγχους ασφαλείας, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για ένα νέο χώρο στάθμευσης 260 θέσεων. Εργαζόμαστε επίσης για την αναβάθμιση του απαρχαιωμένου δικτύου παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, μεταξύ άλλων βελτιώσεων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους επιβάτες, να προσελκύσουμε εταιρείες να επενδύσουν στη Μολδαβία και να επιδείξουμε τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των αεραγωγών κ.λπ.”.

Περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επαναλαμβάνουν ή ξεκινούν δρομολόγια από το Κισινάου

“Τα αποτελέσματα των ενεργειών μας είναι ορατά. Στην πραγματικότητα, τον τελευταίο χρόνο, περίπου δέκα εταιρείες αποφάσισαν να επαναλάβουν ή να ξεκινήσουν νέα δρομολόγια από το Κισινάου. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι εμπιστοσύνης. Θέλω να τις ευχαριστήσω όλους για την απόφαση και να πω Για άλλη μια φορά, ο ουρανός μας είναι ασφαλής και το ίδιο και η αγορά μας” συνέχισε ο Μολδαβός υπουργός.

“Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι το 2024 θα φτάσουμε σε ιστορικό ρεκόρ στον αριθμό των επιβατών και οι προοπτικές είναι ακόμη πιο αισιόδοξες. Απλώς για να σας δώσω ένα νούμερο, τον Μάρτιο του 2024 έχουμε αύξηση 34% σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2023. Φυσικά, μέρος αυτής οφείλεται στην τρομερή κατάσταση στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια καλή σύνδεση για τη διασπορά μας, που αριθμεί περισσότερους από 1 εκατ. πολίτες στην Ευρώπη, να ταξιδέψει πέρα ​​δώθε στη Μολδαβία. Η διαδικασία διαπραγμάτευσης που ξεκινήσαμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας από τους άλλους λόγους για τους οποίους θα έρθει περισσότερη κίνηση στη Μολδαβία.

Αν με ρωτάτε για το μέλλον του αεροπορικού τομέα της Μολδαβίας, είμαστε ακόμα νέοι, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα μου. Έχω πάει σε πολλά διεθνή αεροδρόμια στο Μπελμόντο. Πήγαμε στο Μόναχο, το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, μιλήσαμε με την καλύτερη τάξη και κάναμε τις καλύτερες πρακτικές. Έχουμε ένα σχέδιο και το σχέδιο είναι αρκετά απλό. Ευρωπαϊκός. Διατηρώ την πλήρη υλοποίηση της αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού των υποδομών, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τερματικού σταθμού και πιο άμεσες, καλές και καλύτερες τιμές για τους πολίτες μας, τις επιχειρήσεις της διασποράς και τις διπλωματικές αποστολές μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024